הפורום הזה פעיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפורום הזה פעיל
    ק
    23/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפורום הזה פעיל

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    23/07/2008

כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת

אט
    25/07/2008

לא ניראה לי. אני מנסה לשלוח חומר כבר זמן מה(בקשר לקו אנזים 10),וכלום לא עולה. יש לי תחושה שחלק מהאנשים נחסמו. את התגובות ניתן להעביר במקומות אחרים. מה כל כך קשה בלכוון אנשים למקורות מדעיים,מחקרים וכ"ו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    30/07/2008

שלום
    חומרים מקצועיים אפשר למצוע למכביר ב -PUBMED.COM יש לכתוב את החומר המעניין והתמיכה הספציפית בגוף ומנוע החיפש הזה ימצא לכם המון חומר.
    לעיניננו: חומר על קיו 10 יש למכביר, גם חיובי וגם כזה שמראה שאיננו מניב תוצאות מדהימות.
    אני בחרתי להתמקב בחישיבות נטילת קיו 10 במקביל לנטילת סטטינים(התרופות המקובלות להורדת כולסטרול) ומחקרים על כך יש הרבה
    תוכל למצוא את המחקר באתר: WWW.AJCONLINE.ORG
    המחקר פורסם העיתון הקרדיולוגיים האמריקאי בשנת 2006.: Amjcard.2006.12.063
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פורום פעיל

ליאורה
    29/07/2008

בועז שלום, אם הפורום פעיל, היכן התשובות לפניות שונות של גולשים, כגון בנושא בירה שחורה (22.7) ובנושא היכן פורסמו הוכחות (28.7)? ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו