מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי עודף צריכת ויטמינים/תוספיאפי31/07/2008
שלום רב, אני בת 33 (+1). חולה ככל הנראה באנקילוזינג ספונדיליטיס (מחלה ראומטית של הפרקים). לאור חסרים, עייפות אדירה, נשירת שיער, חוסר בפריטין, בי 12 נמוך ובכלל לאור המחלה והרצון להשיל במשקל (שיהיה כמה שפחות לחץ על המפרקים וכו) התחלתי דיאטה תחת מעקב כמובן (מתונה) ושינוי תזונה מקיף עם נטורופתית. קבלתי מספר תוספים וויטמינים וברצוני לברר האם אני צורכת אותם נכון ואיך להישמר ממינון יתר. אז ככה, אני מקבלת 1 ברזל ביום (ייתכן שהמינון יעלה כי הברזל שלי גבולי נמוך, הכוונה לפריטין ולא להמוגלובין) 1 בי 12 מתחת ללשון (עובד!) 2 כדורי כורכום ביום (אנטי דלקתי) 1 ויטמין D + קלציום בשל אי החשיפה לשמש 2 ביום אומגה 3 (הצהוב של טריומר) תודה רבה על הפעילות המבורכת, אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאלה בבקשה
אפי31/07/2008האם אני טועה כשאני נוטלת חלק מהכדורים ביחד (למשל אומגה וכורכום)? האם צריך להמתין בין כל כדור לכדור? ומה בהקשר לאוכל? אני ידעת שאת הכורכום יש לצרוך לאחר ארוחה. תודה וסליחה על מבול השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ31/07/2008שלום אפי.
כברזל הייתי ממליץ את הברזל הנוזלי של פלורדיקס - מעלה רמות פריטין איפה שאחרים נכשלים. מינון 10 מ"ל X2 ביום לפחות לחודשיים.
B12 תמשיכי
כורכום, מצויין המשיכ
אומגה 3 - ממליץ או על 4 ביום של המוצר אותו את צורכת או אומגה 3 נוזלי של חברת GRAMSE-מרוכז במיוחד -1-1.5 כפית ביום.
CALCIUM+D המשיכי.
אני יודע שכבר הרשימה ארוכה אך גם גלוקוזאמין נוזלי של חברת GRAMSE - מוצר התומך במחלות ראומטיות אנטי דלקתי ומטפל בכאבים הנלווים.
כל טוב
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבועז ברצוני להודות לך
אפי01/08/2008מאד מקרב לב. שאלה לקינוח: האם יש חשיבות למתי אני לוקחת כל כדור? למשל האם זה בסדר לבלוע אומגה ומייד לאחריו כורכום או ההפך? תודה רבה וסוף שבוע משובח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)