אתמקד עפ"י הצעתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתמקד עפ"י הצעתך
    אלי
    04/08/2008

שלום, בהמשך לפנייתי מ-30.7 בנדון (עליה טרם זכיתי לקבל תשובתך), אבקשך להתייחס גם לכרום פיקולינט מבחינת השאלות שכתבתי לגבי קיו 10. מקווה ומצפה לתשובותיך מאירות העיניים. ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתמקד עפ"י הצעתך

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    04/08/2008

שלום
    א. עניתי על השאלותהקשורות לקיו 10 וגם שלחתי רפרנסים ומקורות חיפוש.
    לא רואה את תקידי כאן כמידען לכן מפנה אותך לאתר בשם PUBMED.COM בחיפוש כתוב את החומר ומה אתה מחפש ותקבל המון מחקרים כי יש הרבה על כרומיום והשפעות מיטיבות על משק הסוכר, מטבוליזם בכלל כמו גם אנרגיה.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן? איך?

אלי
    06/08/2008

שלום למומחה, ראשית, בניגוד לדבריך, לא כללת בתשובתך שום מקורות. שנית, בוודאי קל מאוד להפנות באופן סתמי לאתר Pubmed.Com, אך זה לא מוביל אותי לשום מקום, כי אין לי ידע או כלים לחיפוש ממוקד של מקורות באמצעות האתר הנ"ל. יתר על כן, בגילי המתקדם ובנסיבותי האישיות אין מי שידריכני לעשות חיפוש שכזה. מאידך, אם תציין כיצד בדיוק אוכל למצוא את המידע המבוקש, אהיה מוכן לבצע את החיפוש. עם זאת, לא ברור לי מדוע אינך מוכן לציין מקור אחד או שניים בו נמצאות ההוכחות ליעילות התוסף. הרי זה קל ופשוט ביותר. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ומתי - ייאוש

אלי
    14/08/2008

בועז שלום, מאחר שאינך מוכן לספק, לבקשתי, שום מידע ששימש בסיס לתשובה קודמת שלך, ומאחר שלא ענית לפנייתי בנושא מ-6.8, אני נאלץ להתייאש ממך, לצערי הרב. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו