מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילומינה06/08/2008
אני בת 59 ואני סובלת מגזים . לא משנה מה אני אוכלת .למשל סנדויץ עם גבינה וירקות או פרי או עוף או לא משנה מה אחרי כמה דקות יש לי גזים שיניתי את התפריט במקום גבינה רגילה 5% גבינה טופו או גבינה עיזים עם ירקות בלי ירקות .ירקות מוקפצים טבעול ליט חזה עוף לא משנה מה יש לי גזים .מה אני יכולה לעשות העים יש תרופה הומופט שיכול לעזור לי כי זה לא נעים בתודה מראש מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
איציק ברדה07/08/2008במערכת העיכול מצויים חיידקים אשר גורמים לתסיסה של פחמימות וחומרים נוספים, תוצרי הלוואי של תסיסה זו הם גזים כגון חנקן, מתאן ומימן.
גזים לא חייבים להיווצר הם יכולים פשוט להכנס למערכת העיכול על ידי בליעת אוויר. חלק מהאוויר שנבלע יוצא כגרפסים וחלק נשאר במערכת העיכול ויורד למעי.
מצבים הגורמים לגזים
אכילת סוכרים – סוכר עשוי לתסוס במערכת העיכול ולגרום לגזים. – במקרה כזה, נרצה לטפל במקור על ידי הוצאת או הפחתת המתוקים מהתפריט, שינוי בהרגלי האכילה, למשל: לא לאכול אבטיח מיד אחרי ארוחה כבדה.
אכילת יתר - כמעט כולם מכירים איך ארוחה גדולה – למשל בליל הסדר, או אחרי צום של כיפור – יכולה לגרום לגזים.
תוספי תזונה
לחברת GNC ישנו מוצר בשם מגה אצידופולוס המכיל חידקים ידידותיים למעי היכולים למנוע את תופעת הגזים מומלץ לנטול בבוקר על קיבה ריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)