הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    מינה
    06/08/2008

אני בת 59 ואני סובלת מגזים . לא משנה מה אני אוכלת .למשל סנדויץ עם גבינה וירקות או פרי או עוף או לא משנה מה אחרי כמה דקות יש לי גזים שיניתי את התפריט במקום גבינה רגילה 5% גבינה טופו או גבינה עיזים עם ירקות בלי ירקות .ירקות מוקפצים טבעול ליט חזה עוף לא משנה מה יש לי גזים .מה אני יכולה לעשות העים יש תרופה הומופט שיכול לעזור לי כי זה לא נעים בתודה מראש מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• גזים

איציק ברדה
    07/08/2008

במערכת העיכול מצויים חיידקים אשר גורמים לתסיסה של פחמימות וחומרים נוספים, תוצרי הלוואי של תסיסה זו הם גזים כגון חנקן, מתאן ומימן.

גזים לא חייבים להיווצר הם יכולים פשוט להכנס למערכת העיכול על ידי בליעת אוויר. חלק מהאוויר שנבלע יוצא כגרפסים וחלק נשאר במערכת העיכול ויורד למעי.
    מצבים הגורמים לגזים

אכילת סוכרים – סוכר עשוי לתסוס במערכת העיכול ולגרום לגזים. – במקרה כזה, נרצה לטפל במקור על ידי הוצאת או הפחתת המתוקים מהתפריט, שינוי בהרגלי האכילה, למשל: לא לאכול אבטיח מיד אחרי ארוחה כבדה.
    אכילת יתר - כמעט כולם מכירים איך ארוחה גדולה – למשל בליל הסדר, או אחרי צום של כיפור – יכולה לגרום לגזים.
    תוספי תזונה
    לחברת GNC ישנו מוצר בשם מגה אצידופולוס המכיל חידקים ידידותיים למעי היכולים למנוע את תופעת הגזים מומלץ לנטול בבוקר על קיבה ריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו