הדרכה לגבי תוספים וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרכה לגבי תוספים וויטמינים
    מוסיפה
    16/08/2008

איציק ובועז שלום לאחרונה (מזה כחודש) התחלתי לקחת תוספים הנושאים שאני מנסה לשפר: 1 פריטין נמוך 2. מצב רוח ירוד שלא לומר דכדוך 3.חוסר ריכוז 4. נשירת שיער 5. עייפות אני לוקחת 1.ברזל (105 מ"ג) elemental iron 2.(300 מ"ג)ויטמין B12 וחומצה פולית בכדור מציצה 3. (678 מ"ג) מגנזיום עם ויטמיןB6 4.אומגה 3 של אלספה (כל כמוסה 1450 מ"ג-לוקחת 4) השאלה שלי היא כמה לקחת (לוקחת אחד ביום חוץ מהאומגה 3 שלוקחת 4)איך לקחת לפני /אחרי אוכל /על בטן ריקה/לפני השינה (למשל הבנתי שיש תוספים שנספגים טוב יותר בשינה) ובכלל אם יש הערות או המלצות נוספות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרכה לגבי תוספים וויטמינים

איציק ברדה
    20/08/2008

שלום לך
    את הברזל מומלץ לקחת לאחר אוכל לא חלבי.
    B12 למציצה בבוקר אחרי אוכל.
    מגנזיום ליפני השינה.
    אומגה 3 לאחר או עם הארוחה מומלץ ארוחה שומנית.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מוסיפה
    20/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת בול מאותם תסמינים כמו של

מיקי
    23/08/2008

"מוסיפה" בהודעה מעלי. אבל איני נוטלת מגנזיום כלל. האם עלי לקחת מגנזיום ולמה זה עוזר בכלל? תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו