עלייה במשקל+תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל+תוספי תזונה
    דניאל
    25/06/2007

היי אני דניאל ואני בת 14. אני שוקלת 47 לגובהה של 1.67 (בערך) ואני יודעת שאני רזה מידיי. הייתי רוצה להשמין בעזרת אכילה נכונה, ולא בעזרת שוקולדים. הבעיה העיקרית שלי שבגללה אני סבורה כי אני צריכה תוספי תזונה היא האכילה הבעייתית שלי: אני לא אוכלת סלטים, לא הרבה פירות, לא הרבה ירקות, אני אוהבת לאכול בעיקר ג'אנק פוד ואני אפילו מכורה אליו לפעמים...
    מה שכן, אני פעילה גופנית הרבה.
    הייתי רוצה לדעת מספר דברים:
    לאיזה משקל אני צריכה לעלות?
    האם כדאי לי לקחת תוספי תזונה?
    איך אי אכילה נכונה תשפיע עליי בעתיד ואיך אוכל לפתור את בעיה זו?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל+תוספי תזונה

הוספת תגובה

• עליה במשקל + תוספי תזונה

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    אני ממליץ להתיחס למד מסת הגוף הנקרא גם BMI במקום לטבלאות הקבועות החישוב של מד מסת הגוף מתיחס גם לגובה וגם למשקל באופן משתנה החישוב נעשה כך : יש לחלק את משקל גופך בגובה בריבוע ואז יוצאת תוצאה: מתחת ל18.5 רזה מאד ודרוש עליה במשקל,בין 18.5 ל25 נורמלי מעל 25 דרוש ירידה במשקל.
    התוצאה שלך היא 16.7 שכמובן עליך לעלות במשקל.
    חשיבות התזונה בגילך היא חשובה מאד מיכיוון שזה גם הגיל בו את בונה את חוזק העצם וישנה חשיבות רבה למה את אוכלת.
    לחברת GNC ישנה פורמולה של מולטי ויטמין יחודית לגילך שבם מולטי ויטמין לנוער.
    מולטי זה יתן לך השלמה בסיסית אך ישנה חשיבות רבה לפנות לדיאטנית קלינית הנמצאת בקופת החולים שלך על מנת לבנות לך תפריט המתאים לך בצורה אישית
    בברכה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו