שאלות לגבי B-12 ואומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי B-12 ואומגה 3
    קרן שמש
    02/09/2008

בבדיקת דם שעשיתי לפני מס' ימים התברר שיש לי כולסטרול גבוה (257) וB-12 מאוד נמוך (134). התחלתי לקחת כמוסות של אומגה 3 ו- B-12 ויש לי שתי שאלות: 1. אתמול התחלתי לקחת כמוסה של אומגה 3 (של אומגה 3 גליל) שמכילה 1,200 מ"ג, מתוכם 600 מ"ג חומר פעיל והיום בבוקר קמתי עם פריחה בגוף. האם הגוף יכול לפתח אלרגיה לאומגה 3 ואיך אני יכולה לבדוק אם האלרגיה היא לתוסף או לכמוסה? ולמשך כמה זמן צריך לקחת את התוסף? 2. התחלתי לפני שבוע לקחת כמוסה אחת ביום של B-12 למציצה מתחת ללשון. בהתחשב בתוצאה הנמוכה, האם כמוסה אחת ביום מספיקה ובמשך כמה זמן עליי לצרוך את התוסף? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי B-12 ואומגה 3

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    21/09/2008

שלום קרן
    לגבי ה-B12 את נוטלת נכון 1 ביום מתחת הלשון למשך חודשיים ולאחר מכן 2 בשבוע - מספיק!
    לגבי האומגה 3: הדרך היחידה לדעת אם החומר גרם לך אלרגיה הוא להפסיק אותו ולאחר שכל התופעות עוברות לנסות לחזור אליו - היה והפריחה חזרה , הסיבה הינה המוצר הנ"לל
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו