בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    גל
    10/09/2008

שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח להסרת גוש שפיר מבלוטת התריס - הוצא הגוש והבלוטה (צד שמאל בלבד) ועלי לחכות מספר שבועות להתאוששות הקול. לעיתים, בדר"כ בבוקר, יוצא קול חלש ומרבית הזמן נשמע כאילו אני לוחשת. כנראה בצקת. --האם יש מה לעשות באמצעות תזונה? --האם יש קשר לויטמין D? בבדיקת דם השבוע נמצא כי TSH תקין אולם ויטמין D נמוך (23.6) --אילו ויטמינים כדאי לבדוק לתפקוד תקין של בלוטת התריס? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    21/09/2008

שלום גל
    לדאבוני, מחסור בויטמין D הופך ליותר ויותר נפוץ במדינתינו לכן אנא נטול ויטמין D400 כל יום לתקופה של מס' חודשים.
    מבחינת תפקוד בלוטת התריס, חסרים לי עוד פרטים אבל ממה שאני מבין הבלוטה עוד מתפקדת - לכן חסור לתחזק הבלוטה עם ח. אמינית בשם ל-טירוזין, באם אתה חלש במיוחד לאחר הניתוח מצוין אם תקח מולטי ויטמין נוזלי של פלורדיקס- ירים אותך מבחינה אנרגטית.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו