מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת התריסגל10/09/2008
שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח להסרת גוש שפיר מבלוטת התריס - הוצא הגוש והבלוטה (צד שמאל בלבד) ועלי לחכות מספר שבועות להתאוששות הקול. לעיתים, בדר"כ בבוקר, יוצא קול חלש ומרבית הזמן נשמע כאילו אני לוחשת. כנראה בצקת. --האם יש מה לעשות באמצעות תזונה? --האם יש קשר לויטמין D? בבדיקת דם השבוע נמצא כי TSH תקין אולם ויטמין D נמוך (23.6) --אילו ויטמינים כדאי לבדוק לתפקוד תקין של בלוטת התריס? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ21/09/2008שלום גל
לדאבוני, מחסור בויטמין D הופך ליותר ויותר נפוץ במדינתינו לכן אנא נטול ויטמין D400 כל יום לתקופה של מס' חודשים.
מבחינת תפקוד בלוטת התריס, חסרים לי עוד פרטים אבל ממה שאני מבין הבלוטה עוד מתפקדת - לכן חסור לתחזק הבלוטה עם ח. אמינית בשם ל-טירוזין, באם אתה חלש במיוחד לאחר הניתוח מצוין אם תקח מולטי ויטמין נוזלי של פלורדיקס- ירים אותך מבחינה אנרגטית.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)