מולטי הייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי הייר
    טליה
    14/09/2008

אני רוצה לקחת ויטמינים לשיער כי השיער שלי ממש הרוס יש את מולטי הייר של סופהרב רציתי לשאול אם אפשר לקחת אותו ככה או צריך ללכת לרופא משפחה שיאשר לי שזה בסדר וגם אם צריך לשלב את זה עם עוד משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולטי הייר

הוספת תגובה

• למה אין יחס???

טליה
    17/09/2008

שאלתי שאלה כל כך פשוטה אם צריך להתייעץ עם רופא משפחה לפני שלוקחים ויטמינים למה אף אחד לא מתייחס ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    21/09/2008

שלום, אני הייתי מעדיף לראות בדיקות דם כלליות לפני תחילת טיפול: האם חסר ברזל, אבץ או אולי סידן או ויטמין D.
    מולטי הייר אפשר לצרוך גם בלי התייעצות עם רופא, לא לעבור את 3 החודשים של טיפול.
    אני ממליץ בנוסף על משקה כלורופיל של חברת GRAMSE יכול לנקות את הגוף מפסולת, לשפר יכולת הטמעת הגוף של ויטמינים ומינרלים וכן להעלות רמות המוגלובין המשפרת את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו