ssri גלוטמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ssri גלוטמין
    גבי
    14/09/2008

שלום רב! אני בחור בשנות העשרים ורציתי לדעת האם מותר לצרוך תוסף שנקרא גולטמין בכמות של עד 5 גרם מפוזרת במהלך היום אני שותה רסיטל ssri לדיכאון משבר והפרעות חרדה האם יש בעייתיות עם זה והגלוטמין או סיכון והתנגשות האם גלוטמין בעייתי למצבים פסיכאטרים אחרים אני יודע שאסור לצרוך גאבא כאשר צורכים תרופות כמו קלונקס אסיבל ותרופות ממשפחת benzo המטרה שאני רוצה להשתמש בגלוטמין היא לשיפור קוגנטיבי זיכרון ריכוז וכו......בנוסף עם אומגה 3 והבנתי ממה שקראתי שהגלוטמין טוב גם לדיכאון חרדה ועוד תיפקודים פיזיולוגים שונים בנוסף הוא משמש דלק למוח ותורם נפשית מיכוון שהוא משפיע על רמות הגאבא במוח שיש לה תפקידים חשובים האם יש אזהרות בנוגע לגלוטמין ומצבים שבהם לא מומלץ לשתות אותו אין לי סוכר וסכרת האם זה המניעה היחידה לצריכת גלוטמין? כי קראתי באתרים בחול שהוא נותן השפעה טובה גם על חרדה ומעלה רמות גאבה בטופן טיבעי בצורה עקיפה ביין השאר ושהוא טוב לעוד הרבה תיפקודים ולכן כמה זמן מותר לצרוך גלוטמין ואם אין מניעה או התוויות נגד עם תרופות מכל סוג ,חוץ מתרופות לסכרת, אז הדבר היחידי שאני צריך לדעת זה האם יש בעייה ל צריכה שלו עם גלוטמין וציפרמיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ssri גלוטמין

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    21/09/2008

שלום גבי
    ל-גלוטמין הינה החומצה האמינית בעלת המשקל הכבד ביותר לגוף(נוכחות הגדולה ביותר מכל חומצות האמינו), לפני התיאור שלך אנני חושב שיש בעיה ליטול את המוצר, אני הייתי ממליץ יותר לכיוון: 2-3 גרם ביום.
    ההנחיה היחידה היא שאם הינך מתכוון ליטול את המוצר לטווח ארוך השלם את הטיפול עם נטיל כל 22 חומצות האמינו כדי למנוע חוסר איזון..
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו