רוצה לדעת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לדעת...
    טליה
    21/09/2008

מה החשיבות של ויטמין D לריפוי פצעי עור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לדעת...

הוספת תגובה

• ויטמין D

איציק ברדה
    06/10/2008

שלום לך
    ויטמין D נוצר כשאנחנו חושפים את העור לקרינת UV. האור האולטרה-סגול הופך את החומר בעל השם הקליט "7-דה-הידרו-כולסטרול" (7-dehydrocholesterol) המפטרל בזרם הדם שלנו, לויטמין D.
    ויטמין D – חיוני לשמירה על בריאות העצם, השיניים, העור והשרירים. חיוני לספיגת הסידן.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וספורט

רינתי
    20/10/2008

הייי אני רינת בת 24 שוקלת 51 1.60 ס"מ לפני כשלוש שנים עשיתי דיאטה ללא ספורט וירדתי 40 קילו. כיום אני מרגישה שאני צריכה לעצב את הגוף ולחטב אותו.אם כן מה מומלץ לחיטוב הרגליים? 2 שאלות: האם עכשיו אנ אתחיל להיתאמן זה יתפוס למרות שעשיתי את הדיאטה לפני כ 3 שנים או שזה מאוחר כבר? האם הרגליים וכל מה שאני מרגיישה עם הרבה שומן יכו ליהיות מוצק עדין? שאלתי השניה היא מה אפשר לקחת כדי לפתוח את התיאבון או להשמין? אודה לך אם תענ/יה לי ...רינתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו