עשב שעורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב שעורה
    אירין
    26/09/2008

קניתי את אבקת העשב שעורה בטעם פירות יער האם זה ממוריד מהאיכות של המוצר זה שזה עם תוספת של טעם? אני שוקלת להחזיר את זה בגלל שאני לא בטוחה שאני רוצה לשתות את האבקה הזאת למה היא תורמת בכלל קניתי את המוצר כי המליצו לי אז ישר קניתי בלי לחשוב על זה האם זה עשוי להחמיר או להגביר אקנה או יציאתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשב שעורה

הוספת תגובה

• עשב שעורה

איציק ברדה
    06/10/2008

שלום לך

השעורה האורגנית היא במידה רבה בסיסית ועשירה באנזימים, במיוחד ב- SOD שהיא תחמוצת נפלאה במיוחד. על פי מחקרים אחרונים, אורך החיים של בני אדם ויונקים רבים קשור באופן ישיר ופרופורציונאלי לכמות של ה-SOD בלב, בכבד ובמוח. השעורה מכילה אשלגן, קלציום ומגנזיום בכמויות גדולות ויש בה שפע של בטא-קורוטין וכלורופיל.
    היא עשירה שבעתיים בוויטמין C מהמשקל שווה ערך של תפוז ועשירה פי- 5 בברזל מאשר יש בתרד. יש לה גם השפעה מטהרת על הגוף ומאפשרת לגוף לסלק מתוכו את עודפי הרעלים המצטברים.
    אנני חושב שעשב עשעורה מעודד אקנה אך יכול להתפתח אקנה כתוצאה מתהליך ניקוי הגוף שעושה עשב השעורה אך תופעה זו אמורה להסתיים במהירות.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו