מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוןמ ויטמינים..אלי07/10/2008
שלום, השאלה שלי היא בקשר לסיכון (אולי) של תוסף תזונה (ויטמינים) על הגוף שלי.. אני בן 25,בריאות תקינה לחלוטין, מתאמן במגוון רב של פעילות ספורטיבית (ריצה,שחייה,אומנויות לחימה) רוצה לשפר את הכושר הכללי,ואת התוצאות הספורטיביות (איארובי ואנאירובי) בעזרת תזונה יותר נכונה, האם לקחת מולטיויטמינם מסוג שקונים בלי מרשם ,וזאת בלי יעוץ רפואי, מהווה איזשהו סיכון לגוף שלי? אם לא אז איזה סוג להעדיף? ואם כדאי בכלל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה ופעילות גופנית
איציק ברדה12/10/2008שלום לך
אין ספק כאשר אתה עוסק בפעילות גופנית רבה גופך זקוק לתזונה עשירה יותר בכדי לספק לגופך "חומר דלק" ובכדי למנוע נזקים כגון פרוק שריר וכו.
מיכיון שאין לי את משקלך הגובה שלך אחוזי השומן שלך ועוד נתונים הייתי ממליץ לך להיתיעץ עם דיאטן/נית היכולים לבנות לך תפריט נכון בשלוב תוספי תזונה מיכיוון שלא ניתן להגיע בתזונה של היום לכמות הויטמינים והמינרלים הדרושים לספורטאים רק תזונה .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)