שני שאלות בקשר לתוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני שאלות בקשר לתוספים
    דודי
    10/10/2008

א. אני מעוניין לגדול ולחטב לאחר אימון חדר כושר והבנתי שלצורך כך אני צריך חלבון, עד עכשיו הייתי אוכל חלבון משני בצים (רק חלבון),קצת קוטג' מדי פעם טונה, חשבתי לקנות אבקת חלבון (מי גבינה) האם מומלץ מבחינת בריאות, הבריאות לא פחות חשובה לי ואם מומלץ כמה יש לצרוך ביום ואיזה סוג אבקת חלבון כי יש עשרות סוגים עם כל מני תוספים? ב. אני רץ שלוש פעמים בשבוע 10 ק"מ בספר של יאיר קרני הוא ממליץ על לקיחת גלוקוזאמין וכונדרואטין (מגה גלופלקס) האם זה אכן שומר על הסחוס ובונה אותו ושוב אך זה מבחינה בראותית מסוכן, בריא? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני שאלות בקשר לתוספים

הוספת תגובה

• תשובה של איציק

איציק ברדה
    12/10/2008

שלום לך
    אם אתה עוסק בפעילות של חיטוב וגדילה את זקוק לתוסף של חלבון (אתה צריך להכפיל את את משקל גופך ב 1.5 התוצאה שתקבל זה מספר הגרמים של החלבון שאתה זקוק ביום.)
    אתה תראה שמעבר לתזונה אתה צריך להוסיף עוד חלבון.
    אני ממליץ על חלבון מי גבינה של GNC בשם PM המשתחרר לגוף באיטיות כך שהגוף סופג את החלבון ומפרק אותו טוב יותר מכל חלבון אחר.
    כל מנת חלבון PM מכילה 40 גרם של חלבון.
    לגבי הגלוקוזמין כונדראיטין אני גם ממליץ על גלוקוזמין כונדראיטין לרצים בכדי למנוע נזקים במפרקים.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו