מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלישרית06/07/2007
שלום לך ביתי בת 14 סובלת מפוליפים ולא מנתחים אותה בשל בעייה בבלוטת התריס שגורמת לה להשמנה יש לה כולסטרול גבוהה ושומנים בדם מה עושים?לגביי אני לפני ניתוח כריתת רחם הדבר גורם לי עד הניתוח לסחרחורות חולשה ועייפות אכן גם לי כככולסטרול גבוהה ושומנים בדם אני בת 45 האם יש פיתרון בינתיים שיחזק אותי בתודה מראש שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול והשמנה
איציק ברדה08/07/2007שלום לך
בעקבות גילה הצעיר של ביתך יש צורך שהיא תגיע ליעוץ עם דיאטנית קלינית שנמצאת בקופת חולים.
לפגישה עם הדיאטנית אני ממליץ להגיע עם בדיקות הדם האחרונות של הילדה ולא רק עם התלונה שיש לה כולסטרול גבוהה ושומנים בדם.
לגבייך שבועיים ליפני ניתוח אני לא ממליץ להשתמש בשום תוסף תזונה .
אם יש לך עוד זמן עד הניתוח את יכולה להתחזק עם מולטי ויטמין לנשים של חברת GNC טבליה אחת ליום לאחר ארוחת בוקר.
לגבי השומנים בדם חשוב לי לדעת איזה רמות של שומנים בדם ,מהם רמות הכולסטרול בדם, מה היחס בין HDL לLDL באופן כללי ישנם מספר תוספי תזונה שיכולים לסייע לך בנושא הכולסטרול כמו כן יתכן ואחרי הניתוח הרמות ישתנו לכן אם הניתוח קרוב ניתן להשתמש במולטי ויטמין לנשים לחיזוק ולהפסיק שבועיים ליפני הניתוח.
אם הניתוח עוד רחוק תוסיפי את נתוני רמות השומנים בדם ואז נוכל לסייע לך יותר.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)