המלצה לויטמנים לחיזוק מערכת החיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לויטמנים לחיזוק מערכת החיסון
    רון
    23/10/2008

שלום, עברתי לפני חודשיים לארה"ב לצורך לימודים. בתקופה הקצרה שאני כאן חליתי פעמיים (הצטננות ושפעת) ושמתי לב לנשירת שיער מוגברת. אני חושב שהתופעות בגלל תזונה שונה, וכנראה לא בריאה, ממה שהייתי רגיל ומערכת חיסון שלא רגילה למחלות כאן. בנוסף, אני סובל ממחסור בB12 ובחודשים האחרונים בישראל קיבלתי זריקות, שהיו יותר יעילות מהכדורים. כרגע אני לא יכול להמשיך עם הזריקות אז אני חוזר לכדורים. רציתי לקבל המלצה לויטמנים שאני צריך לקחת, מעבר ל-B12, על מנת לאזן את התזונה ולעזור בבעיות שתיארתי לעיל. תודה רבה מראש, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויטמינים

איציק ברדה
    23/10/2008

שלום לך

ראשית לגבי ויטמין B12 מיכיון שויטמין זה מומלץ לספיגה תת לשונית ,אני ממליץ רק על אריזת בליסטר (כל טבליה ארוזה בנפרד) ולא לקנות B12 בבקבוק וזאת בשל כך שהאריזה בבליסטר שומרת על החומר הפעיל לאורך זמן ואיתו תוכל לראות תוצאות.
    לחברת GNC ישנם כ 6 סוגים שונים של מולטי ויטמין היכולים לסייע לך לפי ההתרשמות שלי אתה מעונין במולטי המכיל יותר אנטי אוקסידנטים המסייע לחיזוק המערכת החיסונית אני ממליץ לך על אולטרה מגה גולד.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו