התלבטות בין שני סוגי תוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני סוגי תוספים
    אסנת
    25/10/2008

במקרה של נשירת שיער מה עדיף לקחת- roots HR - תוסף תזונה ייעודי לטיפול בנשירה או פשוט מולטי ויטמין? ואם נטלתי מולטי ויטמין למשך חודש האם יש צורך בהפסקה לפני שאני מתחילה עם הרוטס HR?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/10/2008

אסנת שלום
    חשוב לעשות בירור מעמיק מה הגורם לנשירה
    העדיפות מבחינת תוסף המזון היא של רוטס מכוון שהוא מוצר ממוקד ייעוד יותר מאשר מולטי.
    בדקי את רמות משק הברזל שלך, באם יש מחסור קחי פלורדיקס תוסף ברזל נוזלי זמין מאוד ושאיננו מעורר תופעות לוואי.
    ממליץ מאוד על התייעצות עם נטורופ/ית לגבי הבנה עמוקה יותר של הבעיה וטיפול נכון ומלא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכולה ליצור קשר עם

אסנת
    26/10/2008

נטורופת/ית טוב/ה? אני גרה באיזור ראשון ואני כרגע בצבא אז אני לא מבוטחת בשום קופ"ח אזרחית. מה אפשר לעשות? (לגבי בדיקות דם אני צריכה ללכת בקרוב...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו