מלטונין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלטונין
    אוקי
    28/10/2008

בהוראות ללקיחת מלטונין רשום שאין לקחת לפני נהיגה מחשש לישנוניות. נהיגה ארוכה לאזור לא מוכר גורמת לי חרדה ולילה לפני כן איני מצליחה לישון. חשבתי על לקיחה חד פעמית של מלטונין . ברצוני לדעת כמה זמן לוקח לתרופה/תוסף להתפוגג מהגוף? כך שלא יצא שאהיה גם חרדה וגם ישנונית ואגרום נזק. תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלטונין

הוספת תגובה

• מלטונין

איציק ברדה
    28/10/2008

שלום לך
    ההשפעה של המלטונין שונה בין אדם לאדם כך שהייתי ממליץ לך להשתמש במלטונין ולראות בעצמך איך הוא משפיע עליך.(ליפני הנסיעה כמובן)
    למרות שיש מי שקושר למלטונין כתרים רבים ומייחס לו תכונות של תרופת פלא, ידוע שנטילת מלטונין כתרופה אסורה למי שחולה או סובל מ:

דיכאון
    מחלות נפש
    מחלות עצבים כגון אפילפסיה
    מחלות אוטואימוניות
    מחלות כבד
    מחלות כלי דם
    סוכרת
    כמו כן אסורה נטילת מלטונין למי שלוקח תרופות להורדת יתר לחץ דם, וסטרואידים לדיכוי מערכת החיסון.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

אוקי
    28/10/2008

אני לוקחת רק במקרים שאני "מרגישה" שאני לא הולכת להרדם בלילה. לא באופן רצוף. רופא המשפחה נתן לי מרשם למרות הוא יודע שאני משתמשת הרבה שנים בדרלין למניעת מגרנות.. אותו רופא אגב חושב שמלטונין בשימוש למטרות שינה הוא מצויין. על השאלה העיקרית לא ענית לי מה נחשב למשך חיים של התרופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אוקי
    28/10/2008

במחשבה נוספת. אם אתה יודע האם תוכל לענות לי מדוע אין להשתמש בתרופות ללחץ דם עם מלטונין. האם המלטונין מעלה לחץ דם או שהוא פוגע או מזרז את פעולת הכדור? כי אם למשל הוא מפריע לספיגת התרופה ואני מקבלת מעט מדי מחומר התרופה זה דווקא מתאים לי כי אני במגמת ירידה עקב התמעטות המיגרנות . תודה מראש ומקווה שהובנתי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו