נטילת כמוסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת כמוסות
    עמית
    07/11/2008

רציתי לדעת, אם אני נוטל שבע כמוסות אחת אחרי השניה החומרים יספגו טוב בגוף או שעדיף לא ליטול ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת כמוסות

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    09/11/2008

היי עמית
    אני חייב לדעת מה המוצרים והחומרים כדי לראות את כל התמונה.
    ישנם לפעמים אינטראקציות לא טובות בין חומר אחד לשני, לכן יש צורך קריטי לראות ולהבין את כל התמונה.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עמית
    09/11/2008

אני נוטל: מולטי ויטמין (now), ויטמין c אסטר-500 mg ,פיקנוגנול, אומגה 3,msm, סליציאה,פרופורסיה(תרופה למלחמה בנשירת שיער). אלו הדברים שאני נוטל ,בעקרון אני נוטל אותם כדיי למנוע נשירה, למנוע נזק של רדיקליים חופשיים,ולמנוע חסרים בתזונה. ושאלתי האם מותר לקחת את כולן ביחד או שזה מזיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    11/11/2008

שלום עמית
    אפשר את רוב המוצרים לקחת ביחד למרות שעדיף לפצל בין המולטי לבין ויטמין C ופיקנוגנול שעדיף לקחת ביחד.
    סיליצאה בניגוד לשאר המוצרים עדיף לקחת על קיבה ריקה.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו