דחוף- צריכה מולטיויטמין מומלץ להירי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף- צריכה מולטיויטמין מומלץ להירי
    אפי
    19/11/2008

להיריון יש לציין שאני סובלת מחוסר ברזל (פריטין), נשירת שיער ועייפות. כמו כן אני מרבה להקיא (שליש ראשון). בזמנו נטפלת פרינאטאל וזה עשה לי מאד רע. אשמח להמלצה, רצוי מרובה באומגה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    23/11/2008

שלום דורית
    ההמלצה שלי היא כזאת.:
    א. פלורדיקס - ברזל נוזלי, עשיר בויטמיני B, C יעיל מאוד גם להריון וגם לנשירת שיער ועייפות - 10 מ"ל פעמיים ביום, לשמור בקירור מרגע הפתיחה.
    ב.חומצה פולית - 800 מק"ג, כדור אחד חשוב ביותר בהריון.
    ג. שמן אומגה 3 של חברת GRAMSE חצי כפית ביום-אפשר לערבב עם האוכל - לא מגעיל, מוצר נהדר עשיר ברכיבי אומגה 3.

כל טוב בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה (כי הגניקולוג שלי המליץ)

surraia
    24/11/2008

על אלספה 9 ח' ואני יודעת שיש עכשיו מארז הריון חדש של אלטמן שכולל אומגה 3 מותאם הריון והנקה ומולטיויטמין – פרנטל גם הוא מותאם לתקופת הריון ואחרי הלידה. המארז חוסך 20% מהסכום אם קונים אותם בנפרד והוא מספיק לחודשיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו