מולטי ויטמין נוזלי מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי ויטמין נוזלי מתוק
    אבי
    24/11/2008

שלום רב שמי אבי והנני בן 42, לאחרונה (בשלושת החודשים האחרונים) הנני מרגיש עיפות רבה , חוסר באנרגיה, נשירת שיער, חוסר ריכוז, בעיות בזיכרון וכמו כן הפרעות קלות של טשטוש בקריאת טקסטים, (אינני מרכיב משקפיים ובבדיקות ראיה לא נמצאה בעיה מיוחדת ונאמר לי שההראיה תקינה) אציין בזאת כי הנני בחור בריא ולא היו לי שום בעיות רפואיות בעבר וכמו כן אינני צורך כדורים. עוד אוסיף כי אינני אוכל בדרך כלל ארוחות סדירות. ברצוני לדעת האם יש באפשרותך להמליץ על מולטיויטמין נוזלי מתוק (אינני יכול לבלוע כמוסות או כדורים) אשר מכיל את מירב הויטמינים וכן המינרלים הנדרשים לגבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולטי ויטמין נוזלי מתוק

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/11/2008

אבי שלום
    אני ממליץ על מולטי ויטמין נוזלי של חברת GRAMSE מוצר העשיר בויטמינים וצמחי מרפא שימריץ, יחזק ויתחזק את מערכות גופך.
    שם לב המוצר איננו מכיל מינרליים שלרוב בתזונה טובה ומאוזנת אינם חסרים לנו.
    המוצר כאמור מגיע כסירופ על בסיס מיצי פירות וצמחי מרפא אורגניים וללא חומרים משמרים - על כן מרגע הפתיחה יש לשמור את המוצר במקרר , המוצר נשאר טרי לחודש ימים.
    נטילה: שבועיים ראשונים - 10 מ"ל פעמיים ביום, לאחר מכן לרדת ל-10 מ"ל פעם אחת ביום.
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו