מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלנוליןשני08/12/2008
מה היתרונות שלו, והאם ניתן לקחתו ללא כל סיבה מיוחדת, אלא כתוסף בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
שני10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים לי - גלנולין
שני16/12/2008מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ17/12/2008גלנולין הינה תוספת של אומגה 6. המוצר יכול לתמוך ולעזור במצבי PMS ותחזוקת מע' הורמונלית.
למרות כל האמור היום כמניעה לאדם בריא מומלץ יותר לצרוך אומגה 3 ממקור דגים - החומר שיותר חסר לנו בגוף.
אם כבר אומגה 3 אני ממליץ על אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE בגלל תכולה גבוהה במיוחד של החומרים הפעילים, אפשר לשלבו במזון - בעל טעם ניטרלי שלא מזכיר שמן דגים ובעל ניחוח לימוני.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלנולין
שני18/12/2008האם הוא מונע נשירה, אני לוקחת אותו 3 חודשים והנשירה נעצרה למדי, האם שמעת על הקשר ביניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלנולין
שני22/12/2008לא עונים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלנולין
איציק ברדה22/12/2008שלום לך
גלנולין זהו שמן זרעי פטל בר שחור
תוספת חיונית לסובלות מתסמונת קדם ויסתית, ואיזון הורמונלי
מקור עשיר וייחודי לחומצות שומן חיוניות, החשובות לתפקודי גוף תקינים.
לאיזון המחזור החודשי ולהקלה בתסמונת קדם מחזור.
מומלצת לנשים בכל מחזורי החיים – מגיל הפריון ועד לגיל המעבר.\
אם את נמצאת בתווך פעילות התוסף את יכולה להשתמש בו במידה ואת נוטלת תרופות נוספות עליך להיועץ ברופא המטפל.
חג שמח
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)