מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך משמינים ותופסים מבנה גוף?יוסף20/07/2007
אני נער בן 17 ומשקלי טוב, ביחס לגובה הרופאה אומרת שאני בסדר אבל לדעתי אני צריך להוסיף עוד קצת בשקל, אני עובד בחדר כושר והשרירים שלי די מפותחים ובולטים, אמנם אני לא ממש מצליח להעלות קילוגרמים ולגדול להרחיב את הידים הכתפיים ועוד. אני יודע שבדבר תלוי בין השאר במבנה גוף תורשתי אבל אני מאמין שאני יכול להוסיף עוד 5-8 קילו, השאלה שלי היא בעצם איך? מה לאכול בארוחות שלי?(דברים משמינים אך שלא יזיכו לבריאות) וכו' שמעתי משהוא על שתיית אבקת חלבון האם אתה ממליץ? ישמח לקבל תשובה ולהשמין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקות לעליה במשקל
איציק ברדה22/07/2007שלום לך
אבקות חלבון אומנם מכילות קלוריות אך לא מיועדות לעלות במשקל אלה יותר לחיזוק ופתוח השרירים ומומלצות ללקיחה לאחר הפעילות הגופנית.
אם ברצונך לעלות במשקל ישנה אבקה בשם וויט גינר1850 המשלבת פחממות וחלבונים ומסייעית לעליה במשקל .
בכדי לומר לך מה לאכול באופן כללי אתה יכול כשלוש שעות ליפני האימון לאכול פחממות כמו פסטה ולאחר אימון מומלצת ארוחה חלבונית כמו בשר ,טונה וביצים.
אתה יכול להיתיעץ עם דיאטנית קלינית דרך קופת החולים שלך בכדי לבנות לך תפריט אישי.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)