מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספיםאורנה21/07/2007
שלום
בת 54. בעייה מסתמית מיטרלית חמורה.
כולסטרול 231
טריגליצרידים 123
HDL 51.20
LDL 155.40
שאלתי- האם יש צורך בסטטינים - טיפול בהורדת כולסטרול.
התחלתי לקחת סימבקור, אך לא בטוחה שיש צורך.
מה דעתך?
בנוסף- התחלתי לקחת בחודשים האחרונים
בקר- מולטי ויטמין אומגה 3 ודרלין (דרלין אני לוקחת 10 שנים)
ערב- תוספת שום ,סימבקור (שנראה לי אולי מיותר שאלתי לעיל) דרלין ואטקנד (אטקנד מזה שנה)
האם להמשיך לקחת מולטיויטמין ושום?
תוספות אלו אני לוקחת כדי לחזק את עצמי בשל הבעייה במסתם (שמצריכה ניתוח....).
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים
איציק ברדה22/07/2007שלום לך
כאשר את מדברת על בעייה מסתמית חמורה נשאר לי רק לומר שישנה חשיבות רבה לתרופות אותם את נוטלת ועלייך להיועץ רק אם הרופא שרשם לך את התרופות בכדי לשנות או להפסיק אותם.
לתוספים שאת לוקחת וביחוד אם את לוקחת סטטינים חשוב להוסיף COQ10 במינון של 50 מ"ג.
כן המולטי ויטמין והשום חשובים ולא הייתי מפסיק אותם.
כשבועיים ליפני ניתוח הייתי ממליץ לך להפסיק את כל תוספי התזונה ולהמשיך לאחר הניתוח.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)