מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי מזון וויטמיניםedna30/12/2008
שלום רב, מזה זמן החלטתי ל"שפר" חיים ולהתחיל לקחת ויטמנים שאלתי היא ,האם הויטמנים לא נוגדים אחד את השני או להזיק אני לוקחת אומגה 3 , ויטמין E ,ויטמין C ,ויטמין D ,לאחרונה התחלתי לקחת בעצת נטורפתית ארגינין גם מכיוון שאני מבצעת ספורט יומי-צעידה כמו כן תוספ מזון בשם פרקופיל לנשירת שיער הנני בת 48 אני לוקחת 2 תרופות יומיות לכולסטרול + תרופה בשם אלטרול לא הבחנתי עד היום בשום בעיה והאם יש עוד ויטמין שמומלץ לקחת לשיפור החיים אודה על מענה בהתאם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
alexander04/01/2009שלום עדנה. את תקבלי תשובה מאיציק או מבועז. אבל עד אז,מכיוון שאני מוטרד ממה שכתבת,אומר לך משהו לא מחייב. אקדים ואוסיף שאין לי כל כוונה להיתערב בטיפול שאת עוברת. העיניין כאן הוא ההבנה(ביוכימיה ופיזיולוגיה),שתהליכים בגוף אינם יכולים להיתבצע!!!!!,בלי נוכחות של מינרלים וטריס-אלמנט!. אני חושב שכבר מכאן מובן מה שאמור להיות מובן. יש לזה פתרון פשוט וברור,אבל אותו תיצתרכי לדסקס עם המטפל/רופא שלך. רק בריאות ונחת. אלכסנדר דגן N.D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון
edn13/01/2009אלכסנדר שלום רב טרם חזרו אליי ולא הבנתי ממה אתה מודאג אודה לכם על מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)