תוספי מזון וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון וויטמינים
    edna
    30/12/2008

שלום רב, מזה זמן החלטתי ל"שפר" חיים ולהתחיל לקחת ויטמנים שאלתי היא ,האם הויטמנים לא נוגדים אחד את השני או להזיק אני לוקחת אומגה 3 , ויטמין E ,ויטמין C ,ויטמין D ,לאחרונה התחלתי לקחת בעצת נטורפתית ארגינין גם מכיוון שאני מבצעת ספורט יומי-צעידה כמו כן תוספ מזון בשם פרקופיל לנשירת שיער הנני בת 48 אני לוקחת 2 תרופות יומיות לכולסטרול + תרופה בשם אלטרול לא הבחנתי עד היום בשום בעיה והאם יש עוד ויטמין שמומלץ לקחת לשיפור החיים אודה על מענה בהתאם תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון וויטמינים

הוספת תגובה

• תשובה.

alexander
    04/01/2009

שלום עדנה. את תקבלי תשובה מאיציק או מבועז. אבל עד אז,מכיוון שאני מוטרד ממה שכתבת,אומר לך משהו לא מחייב. אקדים ואוסיף שאין לי כל כוונה להיתערב בטיפול שאת עוברת. העיניין כאן הוא ההבנה(ביוכימיה ופיזיולוגיה),שתהליכים בגוף אינם יכולים להיתבצע!!!!!,בלי נוכחות של מינרלים וטריס-אלמנט!. אני חושב שכבר מכאן מובן מה שאמור להיות מובן. יש לזה פתרון פשוט וברור,אבל אותו תיצתרכי לדסקס עם המטפל/רופא שלך. רק בריאות ונחת. אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

edn
    13/01/2009

אלכסנדר שלום רב טרם חזרו אליי ולא הבנתי ממה אתה מודאג אודה לכם על מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו