מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין D וויטמין B12מיכל07/01/2009
יש לי חוסר תמידי ב- B12 וכל חיי אני לוקחת כדורים ואיכשהו מאוזנת. לפני חצי שנה התגלה שיש לי מחסור בויטמין D. לאחר חצי שנה של כדורי קלציום+D ובנוסף עוד כדור של ויטמין D הרמה עלתה ל- 66 שהמינימום 75.כמו כן הכולסטרול שלי 241(מעל הרצוי) וכולסטרול LDL 159 (גם מעל הרצוי) הטריגליצרין שלי תקין 79.אני רזה שוקלת 55 ק"ג וגובהי 1.73 אוכל באמת רק בריאות ללא מרגרינות/ חמאה/ בצק עלים ושטויות אחרות. יש לציין שגם לאמא שלי יש מחסור ב- B12 ו-D וכולסטרול גבוה. אני מבינה שזו בעיה תורשתית. האם ניתן לתקן את המצב ? איזה רופא מתמחה בנושאים אלו ? אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מתאים
איציק ברדה08/01/2009שלום לך
את יכולה לפנות לכמה כיוני טיפול ראשית אני ממליץ לפנות לנטרופת היכול לסייע לך גם מבחינה תזונתית וגם בתוספי תזונה וכו.
את יכולה לפנות גם לדיאטנית קלינית הנמצאת בשרות קופת חולים שלך.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)