תוסף תזונה לילד חסר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף תזונה לילד חסר תאבון
    לודה
    25/07/2007

שלום ,
    אני אמא לילדה שלא רוצה לאכול בשר וירקות, בעיקר ניזונה ממעדנים וספגטי
    האם תוכל להמליץ לי על תוסף מזון להגברת התיאבון או לחילופין להשלמת החוסרים

תודה
    לודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה לילד חסר תאבון

הוספת תגובה

• תוסף תזונה לילד

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    הרבה פעמים ילדים מושכים צומת לב דרך האוכל,מחקרים שנעשו בעינין והראו שכאשר משתפים את הילדים בהכנת האוכל הם אוכלים אותו.
    שווה וכדי לנסות לשתף את הילד בתהליך הבישול אם זה מרק או סלט וכמובן בהשגחת מבוגר.
    קיים תוסף תזונה לGNC המתאים לילדים מעל גיל 3 בשם מולטי ויטמין לילדים בתוספת מינרלים היכול לתת השלמה תזונתית יומית.
    בברכה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצירת תאבון אצל הילד

בועז שוורץ
    25/07/2007

שלום לודה
    מנסיוני, כאשר מצמצמים את כמיות המתוקים ומצמצים את האפשריות "הרעות" לילד, כמו כן פשוט משתפים אותו בתהליך גיבוש התפריט ומעודדים אותו לנסות בצורה חוויתית כמה שיותר מזונות ,התליך יביא להצלחה ולו חלקית.
    במקביל אני ממליץ בחום על קינדרויטל: מוצר נוזלי אורגני טבעי העשיר בויטמינים, סידן וצמחים שתומכים במערכת העיכול ועוזרים להפרשת מיצי עיכול מה שמביא לתאבון.
    את המוצר ניתן לערבב במיץ או מים .
    גם במצבי וירוס או חולשה כללית המוצר עוזר בצורה נהדרת
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו