פרוביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוביוטיקה
    מישהי
    13/01/2009

שלום! אני מזה כחודשיים נוטלת כדורי פרוביוטיקה לנשים של לייף המכילים 5 מיליארד חיידקים מ5 סוגים, לצד אנטיביוטיקה למניעה של דלקות בשבתן "מקרודנטין" שעליי ליטול חצי שנה. אתמול הלכתי לקנות עוד כדורי פרוביוטיקה כי נגמרו לי ובבית מרקחת נגמר להם הפרוביוטיקה לנשים, לכן הרוקח המליץ לי לקחת "מגה פרוביוטיק" של GRAMSE שמכיל 7.5 מיליארד חיידקים מ10 זנים שונים של חיידקים חיים. שאלתי את הרוקח אם זה יעזור לי גם כמו הפרוביוטיקה לנשים במניעת קנדידה ודלקות בשתן, והוא אמר שזה יותר טוב אפילו מהפרוביוטיקה לנשים שנטלתי ואף חזק יותר. לכן אמר לי ליטול כדור אחד בלבד ביום. שאלתי היא כזו: האם הפרוביוטיקה הזו מתאימה לי גם בשביל המניעה של הדלקת בשתן והקנדידה כמו פרוביוטיקה לנשים? או שכדאי לי לא לקחת אותה ולקנות פרוביוטיקה לנשים? בכללי: לפי דברי הרוקח אין הרבה הבדל בין פרוביוטיקה זו לפרוביוטיקה לנשים. אם כן, למה מיוצרת פרוביוטיקה ספציפית לנשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוביוטיקה

הוספת תגובה

• למה לי אתה לא עונה?...

מישהי
    13/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

איציק ברדה
    14/01/2009

שלום לך
    למרות שהשאלה מופנית יותר לבועז מ GRAMSE אני ינסה לעזור:
    הפרובביוטיקה של GRAMSE היא טובה ויכולה להתאים גם לנשים ואף יכולה לעזור לך במניעת קנדידה ודלקות בשתן.
    פרוביוטיקה לנשים הוא רעיון שיווקי וגם גבר יכול להשתמש בפרוביוטיקה לנשים (אם היא מכילה רק פרוביוטיקה ולא צמחים הורמונלים ).

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.. אם אפשר עוד הבהרה

מישהי
    14/01/2009

הפרוביוטיקה של הנשים שנטלתי מכילה 5 זנים של חיידקים כשמכל זן כמות של מיליארד חיידקים. בזאת של GRAMSE שקניתי יש 10 זנים, מתוכם אותם חמש זנים שיש בנ"ל, אך בכמות יותר נמוכה של 750 מיליון. האם זה הבדל רציני?... חוץ מזה יש גם עוד 5 סוגים אחרים של חיידקים שבקודמת אין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איציק
    14/01/2009

שלום לך אין משמעות ברמה זו של כמות חידקים. בברכה איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו