מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אצידופילוס במקביל לאנטיביוטיקהשרית16/01/2009
שלום, יש לי כבר 3 ימים דלקת גרון חריפה (שקדים נפוחים עם נקודות לבנות) ורופא רשם לי רפא פן 1000 מ"ג ביום ובלילה. מכיון שזה לא הראה שיפור אחרי יומים וחצי הוא החליף לי היום בצהריים לאוגמנטין 875 מ"ג ביום ובלילה. אני כבר 4 ימים עם חום 38.5-39 וכל 4 שעות לוקחת אקמול או שתיים כי הראש כואב לי ויש לי צמרמורות קור. אתמול בערב גם התפתחה דלקת בעניינים וגם לזה רשם לי הרופא דתמיצין. בקיצור, זה הרבה אנטיבויטיקה ואני חוששת שבסופו של דבר הניתוח יצליח והחולה ימות, כלומר אני אבריא מהמחלה הזו אך יגרם לי נזק אחר בגלל נזק לחיידקים טובים.. שמעתי על אצידופולוס. אשמח לשמוע כל הצעה ממך על מנת שאוכל להגן על גופי מפני עומס התרופות שקיבלתי. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה
alexander18/01/2009תמר שלום. העיניין הוא לא הפרוביוטיקה,אלה משהו אחר. לפי התיאור שלך,ניראה שמשהו לא בסדר,וחמורה מזו, ניראה שמשהו מיתפספס. והיה והתמונה הזו "נימשכת",התחושה שלי שאת תעשי נכון, אם תישקלי לגשת למיון. עזבי את העולם הוירטואלי,יש לך כרגע(לדעתי)דברים יותר בהולים לטפל בהם. אל תידחי. כל טוב. אלכסנדר דגן N.D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצידופילוס במקביל לאנטיביוטיקה
איציק ברדה20/01/2009שלום לך
חשוב מאד במצבך להשתמש בפרוביוטיקה אני ממליץ על מגה אסידופולוס של חברת GNC המוצר הוא ללא חלב והיפואלרגני . אני ממליץ על כמוסה אחת ביום למשך 3 חודשים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)