אצידופילוס במקביל לאנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצידופילוס במקביל לאנטיביוטיקה
    שרית
    16/01/2009

שלום, יש לי כבר 3 ימים דלקת גרון חריפה (שקדים נפוחים עם נקודות לבנות) ורופא רשם לי רפא פן 1000 מ"ג ביום ובלילה. מכיון שזה לא הראה שיפור אחרי יומים וחצי הוא החליף לי היום בצהריים לאוגמנטין 875 מ"ג ביום ובלילה. אני כבר 4 ימים עם חום 38.5-39 וכל 4 שעות לוקחת אקמול או שתיים כי הראש כואב לי ויש לי צמרמורות קור. אתמול בערב גם התפתחה דלקת בעניינים וגם לזה רשם לי הרופא דתמיצין. בקיצור, זה הרבה אנטיבויטיקה ואני חוששת שבסופו של דבר הניתוח יצליח והחולה ימות, כלומר אני אבריא מהמחלה הזו אך יגרם לי נזק אחר בגלל נזק לחיידקים טובים.. שמעתי על אצידופולוס. אשמח לשמוע כל הצעה ממך על מנת שאוכל להגן על גופי מפני עומס התרופות שקיבלתי. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

alexander
    18/01/2009

תמר שלום. העיניין הוא לא הפרוביוטיקה,אלה משהו אחר. לפי התיאור שלך,ניראה שמשהו לא בסדר,וחמורה מזו, ניראה שמשהו מיתפספס. והיה והתמונה הזו "נימשכת",התחושה שלי שאת תעשי נכון, אם תישקלי לגשת למיון. עזבי את העולם הוירטואלי,יש לך כרגע(לדעתי)דברים יותר בהולים לטפל בהם. אל תידחי. כל טוב. אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצידופילוס במקביל לאנטיביוטיקה

איציק ברדה
    20/01/2009

שלום לך
    חשוב מאד במצבך להשתמש בפרוביוטיקה אני ממליץ על מגה אסידופולוס של חברת GNC המוצר הוא ללא חלב והיפואלרגני . אני ממליץ על כמוסה אחת ביום למשך 3 חודשים.

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו