אנזימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימים
    דני
    19/01/2009

שלום רב כייצד רושמים באותיות אנגליות את האנזימים- סרו פפטאז' ו נטו קינאז'? בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימים

הוספת תגובה

• תשובה לדני נאטוקינאז באינגלית

מושון
    27/01/2009

אם אתה מתכנן להביא מחו"ל אשמח להצטרף .Nattokinase Serapeptase,ואם תקליד את האיות הזה תגיע בטוח ,למרות שתיתכן שגיאה בסראפפטאז .מושון 0523438814

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימים.

alexander
    30/01/2009

שלום חברה. אני מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים ולמה. בכל מקרה,שימוש בחומרים אלה מצריך הכוונה מיקצועית. זה לא כל כך תמים כמו שמציגים את זה(עבדתי שנים עם החומרים,אני יודע!.). עיבדו נכון ולעיניין. כל טוב. אלכסנדר דגן N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ? חומרים מסוכנים?

מושון
    30/01/2009

עם מה עבדת לא כתבת ,אבל גם באמבטיה אפשר לטבוע .הנאטו אמור לפעול נגד קרישה ולנקות דם .יש לך התנגדות להגדרה הרחבה הזאת ? כשהרופא ממליץ על סטאטינים או אספירין שבטוח מזיקים ,אז כדאי וחשוב להזהיר .אנזימים היו כאן לפני האספירין והאספארטם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירה

alexander
    01/02/2009

שלום. זאת בדיוק הסיבה שאני ממליץ על תשומת לב. ההיתיחסות הנפוצה לצערי במסגרות הווירטואליות,לא פסחה גם עליך(זה בסדר). ההגדרות שאתה כותב עליהן,כל עיניין התרופות הרגילות וכ"ו,אינן הבעיה. הבעיה היא הגישה. לפני שיעשה מעשה מטופש עם החומרים המיטיבים ובעלי רקורד בטיחותי מצויין, כמה דברים:...... כל מי שעבר פרוצדורה של צינטור או דמויית-צינטור,שלא יגע בחומרים האלה בלי פיקוח מיקצועי של אנשים המיומנים בשימוש בתרפיה אנזימטית בסט-אפ כירורגי. אנשים עם הפרעות הגורמות לדימום(מסוגים שונים),אך ורק בפיקוח מיקצועי. אנשים לאחר פרוצדורה של העברת/השתלת כלי-דם,רק בפיקוח מיקצועי. וזו רשימה שבאה להגיש את מה שאני אומר בהרבה דיונים. פחות דמגוגיה ויותר מיקצועיות ואחריות. לגבי השאר,מי שרוצה להישתמש,סבהבה,אבל עדיין העדפה תהיה לעשות זאת בסט-אפ מיקצועי. שבוע טוב. אלכסנדר דגן N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו