חוסר בוויטמין D

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בוויטמין D
    דרור
    26/01/2009

אני שנה וחצי אחרי תאונה קשה מאוד בתהליכי החלמה לפני שנה בקשתי עזרה עקב חוסר איחוי של השברים ברגל קיבלתי המלצה להשתמש בחומר שנקרא מומיו ואכן החומר מנע ניתוח נוסף שהיתי אמור לעבור כרגע המצב הוא שיש לי חוסר בויטמין D ןהתבקשתי לקחת , הרופא המשפחתי המליץ על טיפות שמיועדות לילדים וטוען שזה בסדר אני צריך עזרה מה הכי טוב לקחת תודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בוויטמין D

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    27/01/2009

שלום הטיפות הם בסדר - עדיף לוודא כי אינן מכילות ויטמין D, מעבר לזה רצוי למצבך לצרוך מינון של 800 יחב"ל.שם לב בבקשה כי המוצר שמכיל טיפות איננו מכיל חומרים משמרים. לדעתי המוצר של פלוריש איננו מכיל חומרים משמרים אך אנא בדוק אותי אפשר גם לצרוך כדורים המכילים בין 400-1000 יחב"ל כל טוב בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    08/02/2009

שלום
    תודה על ההערה
    הכוונה הייתה לויטמיןA שעדיף שלא יהיה בפורמולה
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו לא הגיוני בתשובה

דרור
    29/01/2009

אני שאלתי על וויטמין D ואתה אומר לי לוודא שאין בזה וויטמין D דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו