הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    ראובן
    29/07/2007

אני בהריון בחודש השישי, לוקחת ברזל +חומצה פולית. הברזל עושה לי תופעות לוואי מזעזעות של עצירות וכאבי בטן. אשמח לקבל המלצה לברזל שאין לו תופעות לוואי בכלל. אם יש כזה דבר....

אני כבר מיואשת מהמוצרים הקיימים שהתנסתי בהם, מה עוד שכנראה שהכדורים לא עוזרים לי במיוחד להעלות את רמת הברזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• תוסף ברזל להריון

בועז שוורץ
    30/07/2007

שלופ. לדעבוני את לא לבד
    30% מנוטלי תוספת ברזל קונבנציונלי מדווחות על עצירות ותופעות נוספות.
    את לא צריכה לסבול. קחי פלורדיקס- תוסף ברזל המבוסס על מיצי פירות וצמחי מרפא, אורגני, ללא חומרים משמרים ונטול תופעות לוואי.
    מינון 10 מ"ל 1-2 ביום כתלות במצב משק הברזל שלך, עדי קצת לפני הארוחה.
    המלצה חמה מחודש שביע והילך על צריכת אומגה 3 נוזלית של חברת גרמזה-בגלל הריכוז הגבוה. לשם תמיכה בהתפתחות המוח ומע' העצבים של העובר. 1/2-1 כפית ביום - אפשר לשלב עם הסלט למשל.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל עדין

איציק ברדה
    30/07/2007

שלום לך
    מעבדות חברת GNC פיתחה פורמולת ברזל יחודית בשם ironchel בכמוסות ללא טעם לואי וללא תופעות לואי המיועדות לנשים בהריון .
    בכל כמוסה 18 מ"ג של ברזל עדין.
    קיים גם ברזל בנוזל אך המינון בכל כפית הוא לא גבוה כמו כן ישנם נשים שיש להם בעיה עם טעמו.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו