אנזימי עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי עיכול
    דן
    06/02/2009

שלום בגלל גזים ,נפיחות ,מלאות והרגשה שלי שהאוכל "מתעכב " (כאילו עובר לאט ) .יציאות פעם ביומיים שלושה , בן 60 + . הוצע לי לנסות לקחת אנזימי עיכול. 1)תוך כמה זמן ארגיש בשינוי כלשהו ?או שהניסיון נכשל. ואין טעם להמשיך. והבעיה אחרת. 2)אני אוכל מנה ראשונה ולפעמים מחכה 20-30 דקות למנה העיקרית ,מתי לקחת האנזים למנה ראשונה ?קצת סלט לדוגמה , או רק בארוחה העיקרית? 3)האם ישנה בעיה, סכנה או תופעת לוואי כלשהי בניסיון כזה .? 4)האם הגוף יתרגל לתוסף ולא ייצר בעצמו יותר אנזימי עיכול? תודה לתשובות הרבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי עיכול

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    08/02/2009

שלום לפ המצב אותו אתה מתאר, מומלץ וכדאי לקחת אנזימי עיכול. 1. לוקחים כרבע שעה לפני תחילת האוכל. 2. הגוף לא מפתח הסתגלות 3. ממליץ בחום לפי מה שתארת טיפול הידרוקולוניקס - שטיפת מעיים מבוקרת. טל' לקליניקה מומלצת : 03-6439354. 4. הקפד על שתייה מרובה, בדר"כ בין הארוחות ולא בצמוד לאוכל. 5. מומלצת צריכת פרוביוטיקה לתחזוקת מעיים תקינה יותר 6. מהנסיון שלי ממש מומלץ על אצת כלורלה עוזרת לניקוי המעיים וספיחת פסולת. רפואה שלימה בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות נשארו

דן
    08/02/2009

1)תוך כמה זמן ארגיש בשינוי כלשהו ?או שהניסיון נכשל. ואין טעם להמשיך. והבעיה אחרת. 2)אני אוכל מנה ראשונה ולפעמים מחכה 20-30 דקות למנה העיקרית ,מתי לקחת האנזים למנה ראשונה ?קצת סלט לדוגמה , או רק בארוחה העיקרית? תודה לתשובות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    08/02/2009

היי
    שאלה 1: 2-4 שבועות זמן מספיק לראות מגמה של שיפור
    2. לוקחים את האנזימי עיכול לפני הדבר הראשון שנכנס לפה גם אם הוא קטן כמו סלט
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו