ויטמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמנים
    נופר
    11/02/2009

בזמן האחרון אני מרגישה חולשה,עיפות,חוסר תאבון פחות מהעבר ( לא קיצוני אבל מעט ) סחרחורות,ואפילו הווסת שלי לא היתה תקינה בכלל על פי רפואה הסינית ועל פי כל התסמינים זה היה נראה שיש לי מחסור בברזל וב- b 12 היום עברתי בדיקות כלליות והכל יצא תקין יש אול איזה שהוא ויטמנים שההית ממליץ לי לחיזוק טבעים שאפשר לקבל אותם בלי מרשם והם לא יזיקו לי למרות שהכל יצא תקין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמנים

הוספת תגובה

• ממוקד.

alexander
    12/02/2009

שלום לך. אל תיקחי כלום. את צריכה לגשת ליעוץ מיקצועי. מנהלי הפורום וודאי מכירים מישהו באזור קרוב ונוח. רק נחת אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    15/02/2009

נופר שלום
    אני צריך את תוצאות הבדיקה במדוייק כדי להבין ולראות מה עושים. לפעמים אנו רואים מחסור במקום שרופאים רואים תקין ואף הפוך, אז אנא צייני במדוייק את הפרמטרים החשובים ואז יהיה לי קל יותר להתייחס
    כל טוב
    בועז שווץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו