ויטמים D+B12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמים D+B12
    לימור
    11/02/2009

אני בת 39. בדרך כלל רמות הויטמין B12 נמוכות בבדיקה אחרונה יצא 172 . כמו כן עשיתי בדיקת דם לויטמין D25 ׂOH ויצא לי 12 (HYPOVITAMINOSIS) . מה המשמעות של תוצאות אלו? וכן כיצד ומדוע נובע החוסר? מה הטיפול המומלץ (רצוי) לבעיה זו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמים D+B12

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    15/02/2009

לימור שלום
    לגבי הB12 ברור כי את במחסור, קודם בדקי אם יש סיבה הגיונית: צמחוניות, מחלות מעיים זהומיות(הליקובקטר, טפילים) או מחלות מעיים דלקתיות ( קרוהן, קוליטיס). באם כן - טפלי בבעיה באם לא אנא נטלי טבליות קטנטנות של B12 תת לשוני שיעלה די , כי ובמהירות את הרמות. חודש וחצי ראשונים 1 1ביום מתחת ללשון לאחר מכן 2-3 בשבוע - מספיק.
    מחסור בויטמין D מתחיל להיות נפוץ ביותר בחברה המערבית גם בארץ שטופת שמש כמו שלנו כי אנו מתרחקים מן השמשת - לצורך השלמת חוסרים, נטלי 400 יחב"ל של הויטמין שזה כדור אחד או 2 טיפות ממוצר נוזלי אותו אני אישית מעדיף יותר- נספג טוב יותר.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו