מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה גבוהה של ויטמנים והיריוןHL01/08/2007
שלום רב,
כחלק מטיפול נטרופתי שאני עושה בשנתיים האחרונות לבעיה של תת פעילות בלוטת התריס,
(יש לציין שמעולם לא נטלתי אלטרוקסין), אני לוקחת את הויטמנים ותוספי המזון הבאים
(על בסיס יומי, מלבד יומיים בשבוע של "מנוחה לגוף"):
30,000 יחידות ויטמין A - של חברת NOW
טבליה 1 של E-400 -של חברת NOW
1,800 מ"ג אצות ים -של חברת maxihealth
1,000 מ"ג ל-תירוזין -של חברת NOW
1,300 מ"ג שמן נר הלילה - של חברת NOW
טבליה אחת של מולטי ויטמין - של חברת maxihealth
1,000 מ"ג ויטמין C -של חברת maxihealth
טבליה אחת ויטמין B-12 בתוספת חומצה פולית וביוטין - של חברת maxihealth
הטיפול נעשה בשנתיים האחרונות עם הפסקות,
ההפסקות הן לרוב של חודש כל ארבעה-חמישה חודשים.
כיום, בלוטת התריס תקינה ונמצאת בטווח הנורמה בתוצאת בדיקת הדם.
שאלתי היא: כמה זמן צריך "לנקות" את הגוף מהויטמנים והתוספים הנ"ל
לפני כניסה להיריון, ומה עושים אם במהלך ההירון בלוטת התריס לא תהיה מאוזנת
ושוב תהיה במצב של תת פעילות?
תודה רבה
ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת ויטמינים גבוהה
בועז שוורץ01/08/2007שלום
ראשית, הרבה פעמים אין תחליף לתגובה ולתוצאה, לכן אם הטיפול באמת מוכיח את עצמו אני שמח.
הפורמט של 3-4 חודשים נטילת ויטמינים ואז חודש הפסקה בעיקר כשמדובר במינונים גבוהים ידוע ומקובל גם אליי.
שתי סוגיות( לפחות ) שאתייחס אליהן:
1. לדעתי צריכת ויטמין A במינונים כאלו לאורך זמן הוא בגדר מגה דוזה- כלומר מינון גבוהה בעיקר לאור העובדה שויטמין A ממיס בשמן ויכול להאגר בגוף בעודף, לדעתי מינון גבוה מדי.
2. אני הייתי מחליף את שמן נר הלילה בשמן אומגה 3 - עדיפות על אומגה 3 נוזלי של חברת גרמזה בגלל המינון הגבוה, מה עוד שהוא מכיל E-200 וכך את יכולה לרדת במינון ויטמין E.
3. הייתי מציע משקה כלורופיל כדי להיפתר משאריות ועזור לגוף להרחיק פסולת : 1 כפית בכוס מים פעמיים ביום.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה גבוהה של ויטמינים והריון
איציק ברדה01/08/2007שלום לך
מכיוון שבתקופת ההריון לא מומלץ להשתמש בויטמין A הייתי ממליץ על הפסקה לפחות של שלושה חודשים מכל התוספים שאת לוקחת . ובתקופה זו ובכל מהלך ההריון יש ליטול מולטי ויטמין בשם פרה נטל המכיל את המינון המומלץ של החומצה הפולית בשילוב של ויטמינים ומינרלים המומלצים במהלך הכניסה להריון ההריון ובתקופת ההנקה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)