יש לי שאלה. קוורצטין???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה. קוורצטין???
    סקרן
    02/08/2007

שמעתי על ויטמין שנקרא קוורצטין. מה זה בדיוק? למה זה עוזר? והאם הוא מומס כמו ויטמין C ו B, זאת אומרת שאם לוקחים יותר מידי זה לא מזין?
    אני סקרן. אתם חייבים לענות לי כי אין על זה הרבה מידע ברשת .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה. קוורצטין???

הוספת תגובה

• תיקון טעות...

סקרן
    02/08/2007

כתבתי בטעות לא מזין. הכוונה הייתה לא מזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוורצטין

איציק ברדה
    02/08/2007

קוורצטין נחשב לאחד מהחומרים האנטיאלרגים היותר פעילים.
    זה חומר מקבוצת הפלוונואידים שמצויים במזונות בעולם הצומח ולרבים מהם נודעת השפעה בריאותית רבה תועלת. הוא מסייע במניעת הפרשת ההיסטמין וחומרים גורמי דלקות אחרים. בכך הוא מפחית במידה רבה את התופעות האלרגיות / דלקתיות בגוף וזאת ללא תופעות לוואי. זהו חומר טבעי המצוי במזונות שונים מן הצומח.
    הקוורצטין אינו מסיס במים כמו ויטמין C וויטמין B אך לא ניצפו תופעות של רעילות במינרל זה והוא נחשב לבטוח לשימוש.
    ויטמין C מחזק את פעילות השימוש בקוורצטין לכן ממולץ ליטול אותם יחדיו.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה איציק

סקרן
    02/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו