צריכת אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת אבקת חלבון
    רן
    02/08/2007

שלום, אני בן 16 וחצי ועד לפני חודש וחצי הייתי מתאמן באופן קבוע בחדר כושר (במשך חצי שנה), כמובן שראיתי תוצאות אך לא כמו שציפיתי. בבדיקות שגרתיות נמסר לי ע"י הרופאה שרמת החלבון שלי בגוף נמוכה מאוד והמליצה לי על מאכלים שכמות החלבון בהם גבוהה ואיכותו טובה, אך אני לא השבתי בחיוב על אף אחד מהמאכלים שהיא המליצה לי עליהם (בשר, עוף, דגים, ביצים), כלומר אני לא מסוגל לאכול את המאכלים הנ"ל כיוון שאני מרגיש את רפלקס ההקאה כשאני טועם את המאכלים האלו (אני גם לא מגיב טוב כ"כ למוצרי חלב, חלקם גורמים לכאבי בטן ולהופעת פצעי בגרות), לכן חשבתי על נטילת אבקת חלבון תוך כדי אימון כיוון שאני רוצה להעלות במשקל (מסת שריר) ולהתנפח קצת. שמעתי על הרבה התנגדויות בנטילת האבקה ולכן רציתי לשמוע דעות המקצועיות על ההשלכות בנטילה והאם היא תוכל לעזור לי להיתפתח, כי לצערי אני לא מסוגל לשאוב את הכמות הדרושה מן הטבע.

תודה מראש וסליחה על האורך:
    דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת אבקת חלבון

הוספת תגובה

• צריכת אבקת חלבון

איציק ברדה
    02/08/2007

שלום לך
    מיכיון שאתה עושה פעילות גופנית הגוף שלך זקוק לתוספת חלבון ובמידה ולא תספק לו את כמות החלבון הדרושה גופך עלול להיפגע וכמובן לא תוכל לראות תוצאות.
    אם אתה לא יכול לאכול מוצרים מהחיי. אבקת החלבון היא התחליף הטוב ביותר עבורך.
    אני ממליץ על אבקת חלבון בשם חלבוןPM של חברת GNC זהו חלבון המשתחרר באיטיות ובכך מגביר את הספיגה שלו בגופנו.
    אני ממליץ לך על מנה אחת ביום של אימון ליפני השינה (40 גרם חלבון נקי במנה).
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו