מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרגליצרידים גבוהיםאסתי24/02/2009
שלום רב רמת הטרגליצרידים בדמי מגיעה ל - 500 לקחתי בחמש השנים האחרונות תרופות כמו : טמוקסיפן, ארמידקס ופמארה. אני לא אכלנית של פחמימות, ומאחר שסוף סוף יצאתי לגימלאות , אאני עושה פעילות גופנית כמה פעמים בשבוע. ניסיתי לדחות את עינין התרופות , אבל לבסוף קיבלתי את התרופה בזאפיבראט 400 אחרי כחודש ימים, אני חושבת שכאבי הראש , וכאבי השרירים, הם כתוצאה מלקיחת התרופה. אינני מסתדרת עם תרגילי הפילאטיס , אחרי שהייתי כבר בכושר מעולה. האם יש משהו טבעי , יעיל ופחות מזיק? אשמח לקבל רעיון. תודה אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פיתרון טבעי
שלמה25/02/2009שלום לך ישנם 2 מוצרים אשר עוזרים לנקות ולהזין את הגוף במרוץ החיים המטורף בו אני חיים ובן השאר נותנים לגוף את היכולת לטפל גם בבעית הטריגליצרידם , לחץ דם גבוהה ,סכרת , אסטמה ועוד... מוכח אשמח להסביר יותר אם הנך מעוניינת אנא צרי קשר ל-052-5556960 שלמה גילברג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)