אני בתת משקל ולא מצליח להשמין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בתת משקל ולא מצליח להשמין.
    א19
    02/08/2007

שלום רב,

אני בן 19, אני בריא, אוכל בשר, ירקות, דגים וכל מה שזז למעשה..
    אבל לא מצליח להשמין. גובהי 1.76 ואני שוקל 55ק"ג.

אני גם פעיל גופנית (עבודה, כדורגל אח"הצ ועוד..) ואני חושב שאני אוכל די הרבה
    אבל לא מצליח לעלות במשקל! אני די מיואש ואני חושב להתחיל להשתמש בכדורים או אבקה (לא מבין בזה, לכן אני פה..)

מה כדאי לעשות? אולי אני לא אוכל נכון? אולי חסר לי משהו?
    אשמח לקבל עזרה בעניין.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם לי יש את הבעיה הזאת

מנסה להשמין
    03/08/2007

אני אוכלת הרבה ותמיד הייתי רזה גם בתקופות שאכלתי הרבה יותר.
    הייתי אצל דיאטנית והיא המליצה לי לקחת אבקה שנקראת סקנדי שייק, זה בעצם כמו שוקו, שאתה מערבב את זה עם חלב. בכל מקרה אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם וללכת עם זה לדיאטנית. בהצלחה!!! ד"א בחורים רזים זה ממש יפה לדעתי אז אל תגזים עם הדיאטת השמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת משקל

בועז שוורץ
    03/08/2007

שלום
    לפי התיאור שלך חשוב גם לתצרוך פחממות מלאות כגון: לחם, אורז, פסטה ועוד.
    באם את מוציא הרבה אנרגיה או מתאמן רצוי לעשות בדיקות דם ולבדוק באם יש חוסר ברזל ואם כן לצרוך פלורדיקס תוסף ברזל אורגני כמו כן מומלץ על צריכת חומצות אמינו באבקה הם יעזרו לבניית הגוף ומסת השרירים.
    אני בטוח שאיציק ברדה יכוון אותך למוצר המדוייק שמתאים לך.
    הצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

איציק ברדה
    05/08/2007

שלום לך
    מכיוון שאתה לא עולה במשקל ומתאר שאתה אוכל הכל חשוב לדווח לרופא המשפחה על מנת שיערוך לך בדיקות מקיפות כולל בדיקת בלוטת התריס (בין שאר פעילותיה אחראית גם על חילוף חומרים).
    בחברת GNC ישנה אבקה המכילה שילוב של פחממות וחלבונים בעלת ערך קלורי גבוה היכולה לסייע לך לעלות במשקל וזאת ביחוד מכיוון שאתה עושה פעילות גופנית .
    הייתי משלב את השימוש באבקה זאת בתוספת מולטי ויטמין בשם אולטרה מגה המתאים לגילך רק לאחר תוצאות בדיקות הדם שלך .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו