מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי מחקר על נטילת ויטמיניםמיכל03/08/2007
שלום רב,
מחקר חדש שפורסם בישר את הבשורה המרה, כי נשים רזות הנוטלות מולטי-ויטמין, מעלות את סיכויין ללקות בסרטן פי 2. האם ידוע לכם על המחקר?
אני בחורה רזה (מאוד) וכשקראתי את מה שקראתי, זרקתי את הויטמינים לפח.
אינני יודעת כבר מה טוב עבורי. בגלל תזונה לקוייה המליצו לי לקחת ויטמינים ופתאום מופיע המחקר הזה...אשמח לשמוע דיעה בנושא.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקר
בועז שוורץ03/08/2007שלום מיכל.
א. לא ידוע לי על המחקר אשמח שתפני אותי למקורות המחקר.
ב. מדי תקופה מתפרסם מחקר זה או אחר , אגב על כל מחקר שלילי יש גם מחקר חיובי, כמו משל מחקר שנעשה לאורך 15 שנה והוכיח כי נטילת מולטי ויטמין יכולה לצמצם את הסיכוי ללקות בסרטן.
ג. ההתאמה פה חשובה וקריטית כלומר התאמה אינדיבידואלית לפי המופל עצמו, טוב תעשי אם תתיאצי עם נטורופת או דיאטנית בנושא.
ד. חברת גרמזה משווקת מולטי ויטמין המגיע בסירופ המבוסס על פירות וצמחים אורגנים המינונים בו הם לא מגה דוזות אלא מזכירים מינונים של מזונות על ולדעתי זה המוצר שמתאים לך. יש לקחת 10 מ"ל ביום לפני האוכל.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי ויטמינים
איציק ברדה05/08/2007שלום לך
א. לא שמעתי על מחקר כזה.
ב. אני ממליץ לקחת מולטי ויטמין בהתאמה אישית :לנשים מולטי לנשים לגברים מולטי לגברים ללא ברזל לילדים מולטי ללעיסה או בנוזל,לנוער מולטי ויטמין לנוער וכו.
חברת GNC מיצרת את רוב המולטי ויטמינים שלה בשיטת השחרור האיטי כך שישנה ספיגה מרבית של המוצר בהדרגה ולא בבת אחת.
לגבי המחקר באם הוא קיים יש לקרוא את כולו להבינו וזאת ליפני שאת זורקת את הויטמינים מיכיוון שהרבה אנשים רזים שלא אוכלים מאוזן או סובלים מבעיה רפואית כזו או אחרת או הועשקים בספורט חשוב שישתמשו במולטי ויטמין להשלמת התזונה היומית .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.png)



