בחילות וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות וויטמינים
    מעיין
    26/02/2009

שלום רב, התחחלתי ליטול מולטיויטמין "פרנטל" של אלטרמן. אני לפני הריון ורציתי לחזק את הגוף שלי. בבדיקות דם שערכתי יש לי ירידה בברזל, סידן, ויטמין B12, וחומצה פולית. לא ערכתי בדיקה לויטמין A וויטמין D. התחלתי ליטול את המולטי ויטמין והתחילו לי גזים נוראיים, כאבי בטן ובחילות. האם ייתכן שהויטמינים גרמו לכך? אציין כי נטילת חומצה פולית בלבד גם גורמת לי לקצת גזים ונפיחות בבטן. האם יש אלטרנטיבות אחרות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות וויטמינים

הוספת תגובה

• בחילות

איציק ברדה
    26/02/2009

שלום לך

יתכן והתוסף גורם לך לבחילות את יכולה לנסות לקחת ליפני אוכל או אחרי אוכל ולראות עם יש שינוי במצב הבחילות שלך.
    כמו כן במידה וזה לא עוזר את יכולה לנסות את פורמולת פרנטל של GNC. חברת GNC נותנת לך 100% אחריות על המוצר במידה ולאחר 10 ימי שימוש המוצר יגרום לך לבחילה את יכולה לקבל את כל כספך חזרה או זיכוי. (בצרוף חשבונית קניה ולא יואחר מ 10 ימים לאחר הקניה).

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו