היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    בת 14
    03/08/2007

אני בת 14 ושוקלת 40.3
    יש ויטמינים שאוכל לקחת כדי לעלות במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• ויטמינים

בועז שוורץ
    03/08/2007

היי בלה
    את יכולה לקחת מוצר הנקרא קינדרויטל. זהו מולטי ויטמין על בסיס פירות אורגנים וצמחים, משפר תיאבון הוא עשיר בכל קשת הויטמינים , עשיר בסידן שחשוב להתפתחות הגוף.
    10 מ"ל ביום לפני האוכל.
    רצוי לבדוק את משק הברזל בבדיקות דם , אם חסר קני פלורדיקס תוסף ברזל חשוב ביותר
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלה

איציק ברדה
    05/08/2007

שלום לך
    ויטמינים ומינרלים כמעט חסרי ערך קלורי לכן בליעתם לא תעלה אותך במשקל .
    אך אם זאת מיכיון שמשקלך נמוך יתכן ותזונתך לקויה לכן ישנה חשיבות להוסיף את אותם ויטמינים ומינרלים לתזונה היומית שלך.
    חברת GNC פיתחה פורמולה יחודית לבני הנעורים בשם מולטי ויטמין לנוער המכיל את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לגילך.
    במקביל אני ממליץ לך להגיע לדיאטנית הנמצאת בקופת החולים שלך ליעוץ תזונתי שיוכל לעזור לך לעלות במשקל.
    לידיעתך חברת GNC מחזיקה גם אבקות המכילות פחממות וחלבונים בעלי ערך קלורי היכולים לעלות אותך במשקל אך הייתי ממליץ לך להשתמש בהם רק לאחר יעוץ רפואי ואו דיאטני.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו