מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Q10אתי28/02/2009
האם חייבים ליטול Q10 יחד עם כדורים להורדת כולסטרול? מה תפקידו וכיצד הוא תורם ויטמין זה?בעלי נוטל אותם שאלה נוספת,אני נוטלת רדוקטיל ואני נוראאאאאאא עצבנית גם בלי קשר לכדורים מה אני יכולה לקחת להרגעה?כי באזהרות כתוב לא לקחת כדורי הרגעה. בדר"כ אני לוקחת ולריאן טיפות וזה בסדר. ניתן לשלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ02/03/2009שלום אתי.
בדר"כ תרופות להורדת כולסטרול שייכות למשפחת הסטטינים, משפחת התרופות הזאת תפקידה להאט את הפעלות של אנזים שיוצר כולסטרול, כך גם יורדת רמת הכולסטרול. מה שקורה במקביל הוא שהאנזים המסויים הזה פוגע גם בייצור הקיו 10 שהינו חומר אנדוגני(הגוף עצמו יוצר אוותו), מה שמוביל לתשובה לשאלתך והיא שאם מדובר בתרופה ממשפחת הסטטינים חייב לקחת במקביל קיו10.
לגבי השאלה השנייה, באם ולריאן עושה לך טוב תמשיכי איתו. אפשרות נוספת הינה לקחת B קומפלקס - תורם להרגה במיוחד עם הוא מגיע עם ויטמין C אבץ ואפשר גם מגנזיום.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)