Q10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Q10
    אתי
    28/02/2009

האם חייבים ליטול Q10 יחד עם כדורים להורדת כולסטרול? מה תפקידו וכיצד הוא תורם ויטמין זה?בעלי נוטל אותם שאלה נוספת,אני נוטלת רדוקטיל ואני נוראאאאאאא עצבנית גם בלי קשר לכדורים מה אני יכולה לקחת להרגעה?כי באזהרות כתוב לא לקחת כדורי הרגעה. בדר"כ אני לוקחת ולריאן טיפות וזה בסדר. ניתן לשלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Q10

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    02/03/2009

שלום אתי.
    בדר"כ תרופות להורדת כולסטרול שייכות למשפחת הסטטינים, משפחת התרופות הזאת תפקידה להאט את הפעלות של אנזים שיוצר כולסטרול, כך גם יורדת רמת הכולסטרול. מה שקורה במקביל הוא שהאנזים המסויים הזה פוגע גם בייצור הקיו 10 שהינו חומר אנדוגני(הגוף עצמו יוצר אוותו), מה שמוביל לתשובה לשאלתך והיא שאם מדובר בתרופה ממשפחת הסטטינים חייב לקחת במקביל קיו10.
    לגבי השאלה השנייה, באם ולריאן עושה לך טוב תמשיכי איתו. אפשרות נוספת הינה לקחת B קומפלקס - תורם להרגה במיוחד עם הוא מגיע עם ויטמין C אבץ ואפשר גם מגנזיום.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו