תוספים-אחרי לידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים-אחרי לידה.
    אבי
    01/03/2009

שלום, אני בת 26,אחרי לידה שניה. כרגע כ-4 חודשים אחרי לידה( יש לציין שזו היתה לידת בית לא מתוכננת... איבדתי המוןןן דם!! ונחלשתי מאוד) אני סובלת מחולשה עד עכשיו ומנשירה מטורפת של שיער-עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להסתרק. ברור לי שחסר לי ויטמינים-עדיין לא קיבלתי את כל התוצאות מבדיקת הדם הבעיה שאינני מסוגלת לבלוע כדור-אלא אם כן הוא בגודל גלולה בערך או שאני מרסקת אך גם סירופ אפשרי-אם קיים.. על מה אתם ממליצים? האם מותר לרסק טבליה בשם "תריבמין"-והאם היא מומלצת? כמה זמן רצוי ליטול תוספים? האם מותר לקחת פרנטל-או שהוא מיועד רק להריון? אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספים-אחרי לידה.

הוספת תגובה

• פרנטל

איציק ברדה
    01/03/2009

שלום לך
    ישנם מספר מולטי ויטמינים שמגיעים בנוזל אך רמות הויטמינים שם מאד נמוכים.
    את יכולה להשתמש במולטי ויטמין בשם פרנטל הוא בדר"כ מחוזק בברזל שאת צריכה אותו בגלל איבוד הדם.
    כמו כן הייתי ממליץ לך לגשת עם הבדיקות לאיש מקצוע על מנת שיבדוק אם ישנם עוד חוסרים בכדי שתקבלי השלמה תזונתית מלאה ואישית לך.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות

אבי
    01/03/2009

הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1 700- 180 pmol/L 395.0 VITAMIN B12 2 4.2- 0.35 mU/L <0.05 TSH 3 6.5- 3.5 pmol/L 8.10 T3- FREE פירוט הערות מציין הערה 1 150-180 ‎גבולי 2 5.06.08 ‎ערכי יחוס השתנו ב 3 TOTAL T3 ‎בדיקה זו מחליפה אלו התוצאות. יש לך מה להוסיף כעת? בברכה, שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו