POWER CAPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• POWER CAPS
    אורן
    12/03/2009

שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). מדי פעם אני מתעניין בתוספים שיוכלים לסייע אך עד כה נמנעתי מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע. רציתי לדעת האם יש בידך מידע לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    POWER CAPS

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    13/03/2009

היי אורן
    לגבי ה- POWER CAPS, אני צריך לדעת את המרכיבים כדי לחוות דיעה.
    ל-קרניטין נחשב חומר הדומה במבנהו לחומצה אמינית הוא משתתף בתהליכי יצירת אנרגיה, בעיקר משומנים ונחשב טבעי.
    כל טוב
    בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף נוסף

אורן
    16/03/2009

מה לגבי הידרוקסיקאט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו