מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש ד-ח-ו-פ-הליז05/08/2007
אוקיי קודם כל שלום לכם
יש לי בעיה דיי רצינית... שאני חושבת שנובעת מאיזשהו חוסר של ויטמין אצלי.
לפעמים אני יכולה לשבת וכשאני קמה פתאום מקבלת סחרחורת ורואה כמו נקודות כאלו וזה ממש מפריע לי, אני גם בכלליות לא ממש מרגישה טוב ביום.
ואני מעשנת, רזה והאמת שגם לא כ"כ שומרת על תזונה נכונה כי אני לא יודעת איך.
יש איזו שהיא הצעה לויטמין כלשהו בשבילי שיכול לפתור את הבעיה הזו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ואגב
ליז05/08/2007לא מזמן עשיתי בדיקות ויצא תקין
חוץ ממשהו אחד שאם אני לא טועה היה נמוך מידי או גבוה ואמרו לי שזה לא משהו שלא תקין ויכול לנבוע מתולעים או דברים כאלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ07/08/2007שלום רחל
למעשה חסרים כל הפרטים החיוניים בשאלתך כדי שנוכל לענות לך.
אנא דייקי בתאור הבעיה.
באם את מצויידת בבדיקות דם. פרטי בצורה מדוייקת את הערך הלא מאוזן
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איציק ברדה06/08/2007שלום לך
את מתארת מצב שיכול לנבוע מגורמים רבים אני ממליץ בשלב המידי לגשת לרופא לערוך בדיקות דם כלליות ובהם לבדוק גם ברזל B12 חומצה פולית ורק לאחר תוצאות נוכל להתאים לך תוסף תזונה במידת הצורך.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בועז שוורץ
בועז שוורץ09/08/2007רחל שלום. לא ציינת מספיק פרטים כדי לקבל את כל התמונה.
חייבת להיות ברורה תמונה של לחץ הדם שלך, כמו גם משק הברזל.
ציינת בעצמך מס' בעיות שאת מודעת אליהן(עישון, תזונה), אולי הגיע הזמן לשנות חלק מהפרמטרים הבעייתיים.
בכל אופן באם יש חסר במשק הברזל מאוד מומלץ פלורדיקס- תוסף ברזל אורגני בסירופ-מעלה רמות המוגלובין וגם את מחסני הברזל-פריטין.
כלל צריכה של מולטי ויטמין מסדרת פלרדיקס יכוה לתת אנרגיה וזה מוצר שונה מהברזל. אפשר לקחת את שניהם בשילוב.
בכל אופ ממליץ על התייעצות עם רופא וסדרת בדיקות שיבהירו את שורש הבעיה.
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)