שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שני
    16/03/2009

שלום, אני בת 20, אני סובלת הרבה מעייפות לא משנה כמה זמן אני ישנה, ומראה עור די חיוור ולא בריא... אני רוצה להתחיל לקחת תוספי מזון אבל לא יודעת איזה רציתי לדעת אם גרין מגמה יכול להועיל או שפיקנוגנול בשילוב של בטא קרוטון יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תוספים

alexander
    19/03/2009

שלום לך. על פי התאור שאת נותנת,נראה לי שהדבר הנכון,ההגון והמיקצועי לעשות,הוא לפנות ליעוץ וברור אישי. את זקוקה למשהו שלא ניתן להשיגו באופן ווירטואלי. פני אל מנהלי הפורום לקבלת המלצה על מטפלים,או קיבעי עימם אישית. כל טוב. אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    27/03/2009

שלום רב
    אני מסכים עם אלכסנדר.
    פני למטפל שיעשה אבחון כללי ויקבע מחסורים אינדיבידואלים שלך ואז יתאים טיפול מתאים.
    באם תזדקקי להמלצה על מטפל או קליניקה, אשמח להמליץ לך
    כל טוב
    בועז שוורץ - 054-7831756

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

טליה
    26/03/2009

שלום
    הגרין מגמה הוא
    אם כי יש לו מגבילה באיכות טובה יותר אבל אינו מכיל את כל תוספי התזונה
    לפי התאור שלך הייתי שמחה לדבר איתך.
    טל, 054-3017175
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו