מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונהדונה21/03/2009
שלום אני בן 20.6 כמעט, קראתי פה שסידן נצרך דרך מוצרי חלב ואני כמעט ולא אוכל מוצרי חלב מאז שאני זוכר את עצמי מה ההשפעות של חוסר סידן בגוף? ובאילו מוצרי מזון רמת הסידן גבוהה? יש לי רגישות למוצרי חלב. אני נוטל כדורי מולטי ויטמין אך כמות הסידן שם מועטה כ100 מ"ג כשהמנה המומלצת ליום היא 1200מ"ג . אני מודאג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
איציק ברדה22/03/2009שלום לך
הסידן חשוב לבניית עצמות וחיזוקם ביחוד בגילך הצעיר חשוב שתגביר את מקורות הסידן במזונך הסידן נימצא בשומשום ומוצריו,סויה מוצרי חלב וקטניות אתה יכול להוסיף טבליה של סידן אני ממליץ על קלצימט של GNC .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
רעות05/04/2009רציתי לדעת, בזמן נטילת אקטונל לטיפול באוסטאופורוזיס, מה המינונים המומלצים לצריכת תוספי סידן+סידן ממאכלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
איציק ברדה05/04/2009שלום לך
מעל משקל של 50 ק"ג את צריכה תוספת של 1200 מ"ג של סידן ביום.
אני ממליץ על 800 מ"ג של סידן מתוסף ו 400 מ"ג של סידן מהמזון.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי ויטמינים?
רויטל06/04/2009בהמשך לשאלה, רציתי לדעת בנטילה עם כדור אקטונל (נטילנ חד שבועית), האם טוב לקחת תוספי ויטמינים? קראתי שהם מסייעים בספיגה של סידן בעצמות. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים
מאיה26/04/2009מומלץ ואפילו רצוי לקחת תוספים בנוסף לנטילת אקטונל כדי לסייע למניעת הדרדרות העצמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פשר רגישות לחלב?
סטודנט לתזונה30/04/2009"רגישות לחלב" יכולה להיות או אלרגיה לחלבון חלב או אי סבילות ללקטוז.
שתי תגובות קליניות אלו לצריכת מוצרי חלב והמשקה עצמו שונות מהותית זו מזו.
לכל אחת סיבות, שכיחות ומאפיינים שונים. הבחנה ביניהן הכרחית לצורך טיפול תזונתי מתאים והורדת שיעורי הימנעות מיותרת ממוצרי חלב.
כך, למשל, אנשים עם אי סבילות ללקטוז יכולים לצרוך בדרך כלל חלב דל או נטול לקטוז בארוחה או כמויות קטנות של לקטוז, המצויות ביוגורט וגבינות קשות.
בקיצור, שווה לך לקבל אבחנה מדויקת מרופא לסוג הרגישות הספציפי שלך. זאת משום שמוצרי חלב, בהם הזמינות הביולוגית של הסידן גבוה, הינם המקור הטוב ביותר לסידן בתזונתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)