תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה
    דונה
    21/03/2009

שלום אני בן 20.6 כמעט, קראתי פה שסידן נצרך דרך מוצרי חלב ואני כמעט ולא אוכל מוצרי חלב מאז שאני זוכר את עצמי מה ההשפעות של חוסר סידן בגוף? ובאילו מוצרי מזון רמת הסידן גבוהה? יש לי רגישות למוצרי חלב. אני נוטל כדורי מולטי ויטמין אך כמות הסידן שם מועטה כ100 מ"ג כשהמנה המומלצת ליום היא 1200מ"ג . אני מודאג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה

הוספת תגובה

• סידן

איציק ברדה
    22/03/2009

שלום לך
    הסידן חשוב לבניית עצמות וחיזוקם ביחוד בגילך הצעיר חשוב שתגביר את מקורות הסידן במזונך הסידן נימצא בשומשום ומוצריו,סויה מוצרי חלב וקטניות אתה יכול להוסיף טבליה של סידן אני ממליץ על קלצימט של GNC .

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן

רעות
    05/04/2009

רציתי לדעת, בזמן נטילת אקטונל לטיפול באוסטאופורוזיס, מה המינונים המומלצים לצריכת תוספי סידן+סידן ממאכלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן

איציק ברדה
    05/04/2009

שלום לך
    מעל משקל של 50 ק"ג את צריכה תוספת של 1200 מ"ג של סידן ביום.
    אני ממליץ על 800 מ"ג של סידן מתוסף ו 400 מ"ג של סידן מהמזון.

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי ויטמינים?

רויטל
    06/04/2009

בהמשך לשאלה, רציתי לדעת בנטילה עם כדור אקטונל (נטילנ חד שבועית), האם טוב לקחת תוספי ויטמינים? קראתי שהם מסייעים בספיגה של סידן בעצמות. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים

מאיה
    26/04/2009

מומלץ ואפילו רצוי לקחת תוספים בנוסף לנטילת אקטונל כדי לסייע למניעת הדרדרות העצמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פשר רגישות לחלב?

סטודנט לתזונה
    30/04/2009

"רגישות לחלב" יכולה להיות או אלרגיה לחלבון חלב או אי סבילות ללקטוז.
    שתי תגובות קליניות אלו לצריכת מוצרי חלב והמשקה עצמו שונות מהותית זו מזו.

לכל אחת סיבות, שכיחות ומאפיינים שונים. הבחנה ביניהן הכרחית לצורך טיפול תזונתי מתאים והורדת שיעורי הימנעות מיותרת ממוצרי חלב.

כך, למשל, אנשים עם אי סבילות ללקטוז יכולים לצרוך בדרך כלל חלב דל או נטול לקטוז בארוחה או כמויות קטנות של לקטוז, המצויות ביוגורט וגבינות קשות.

בקיצור, שווה לך לקבל אבחנה מדויקת מרופא לסוג הרגישות הספציפי שלך. זאת משום שמוצרי חלב, בהם הזמינות הביולוגית של הסידן גבוה, הינם המקור הטוב ביותר לסידן בתזונתנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו