מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצויות של הרגללילך08/08/2007
שלום,
בזמן האחרון אני מתעוררת לפעמים באמצע הלילה או בבוקר והרגל (השוק) נתפסת לי, כאילו השריר מתכווץ. זה קורה לכמה עשרות שניות ומכאיב מאוד. הבנתי שהדבר עשוי להגרם ממחסור בויטמינים. תוכלו להגיד לי איזה ויטמינים צריך לקחת ובאיזה מינון כדי שזה יעבור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות
בועז שוורץ09/08/2007לילך שלום.
בדר"כ מחסור במגנזיום יביא לבעיה הזאת לכן יש לקחת מגנזיום. להתחיל ב-200 מ"ג בלילה לפני השינה. באם לא עוזר קחי גם בבוקר מגנזיום במינון 200 מ"ג.
לפעמים צריך לקחת לעניין תוסף סידן המכיל סידן, מגנזיום, אבץ וויטמין D במקרה כזה מומלץ על צריכת סידן נוזלי של חברת גרמזה. כף ביום ובמקביל אם זה לא עוזר בצורה מספקת יש להוסיף מגנזיום עוד פעם אחת ביום. יש לקחת תוסף אחד בלילה - עדיף הסידן ואת השני בבוקר.
באם את עושה פעילות ספורטיבית שמביאה לכיווצים פשוט תדאגי לשחרור שרירים יסודי בתום הפעילות
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוצויות של הרגל
איציק ברדה09/08/2007שלום לך
בדר"כ חוסר במינרל מגנזיום גורם להתכוצות שרירים,אם הדבר מתרחש זמן רב הייתי ממליץ לך לערוך בדיקות דם כלליות ולבדוק אם יש חוסרים נוספים בתמונת הדם.
לחברת GNC יש את המינרל מגנזיום קומפלקס המכיל את כל סוגי המגנזיום במינון של 250 מ"ג
אני ממליץ על כמוסה אחת ליפני השינה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שימוש מוגזם בתוספי מזון פוספטים
אור11/08/2007עודף פוספאטים במזון עלול לכן, לגרום לשיבוש תהליכי המיטוזה ולהמשך חלוקת התא ללא שליטה - ובעצם לגרום לסרטן. ואז, למרות שבגוף מצויה מערכת הגנה, מתברר שאין היא ממלאת תפקידה כהלכה מפני שגם מערכת החיסון שתפקידה לחסל תאים סוררים, עלולה להיפגע מעודפי הפוספאטים. שהרי אחד המינרלים החשובים למערכת זו הוא הסידן.....
עודף פוספאטים במזון עלול לגרום לפגיעה באיזון שבין זרחן וסידן ולגרום למחלות קשות. התכווצויות שרירים ובמיוחד ברגליים (בלילה), הם מהסימנים הראשונים שעשויים על פגיעה באיזון. סימנים שאומנם אינם מרמזים על מחלה קשה מיידית, אולם מהווים תמרור אזהרה מצוין למחלה שעלולה להופיע בעוד שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)